Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hátrány négernek lenni vagy sem?
Itt nyilván a péniszre gondolok.
Sok nő azt írja hogy fáj nekik a nagy.
A legtöbb négernek viszont elég nagy. De pl. amerikában rengeteg olyan pár van ahol egy fiatal fehér nővel van egy néger. Rajonganak értük. Egészen tinilányoktól kezdve idősekig.
Médiában rengeteg ilyen trend is van hogy a kosarasokért, amerikai focisokért rajonganak. (persze utalnak rá hogy fekete)
Most akkor ez hogy van?
7#
De ezek fiatal srácok akik nem gazdagabbak az átlagtól. Sőt azoktól a lányoktól sem akik oda vannak értük. Ez kelet Európában van csak így.
Az igazság leírása trollkodás? Muhaha... Nyomhatod itt a hülyeséget, mindenki tudja, hogy nincs igazad. Én tudom mert voltam nagyfarkúval, te is tudod, mert neked kicsi és tapasztalod hogy kevés vagy a nőknek.
Szánalmas ez a kisfarkú nyomulás...
Gondolj amit akarsz. Ha ettől elviselhetőbb az élet kis farokkal, örülök ha segíthettem.... 😁
Béke veled! ✌
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!