Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapest Mambó Café bár vagy a Marilyn Table Dance sztriptíz bár. Van bármilyen infótok?Árak, lányok? Bármi.

válasza:Én egy barátom legénybúcsúján voltam Marilynben. Mivel az egyetlen ilyen hely volt ahol voltam így nagyon viszonyítani nem tudok. Az biztos, hogy végtelen pénzt tudsz ott hagyni. A lányok szépek és kedvesek voltak. A mindent a szemnek semmit a kéznek a bugyipénz menyiségével és szimpátiától függöen nincs köbe vésve, föleg öltánc esetén. Bugyibs nyúlás egyáctalán nincs Privát táncra csak a völegényt fizettük be. Azt mondtad ott nyúlni mindenhova lehetett és közvetlenebb volt a lány, de ennyi volt a különbség. A végén kapott egy hosszú nyelves csókot is.
Összesen kicsit több mint két órát töltöttünk ott és én személy szerint 200at költöttem.
Legénybúcsúra rászánva ok volt, amúgy nem mennék.
Több helyen olvasom hogy vannak olyan lányok akik több pénzért többet is beválallnak mint a privát tánc.Csak ez állítólag nincs nagy dobra verve..
Valóban van ilyen?

válasza:További kérdések:
Vannak nagyon deviáns fétiseim, amik ha eszembe jutnak napközben, undorral töltenek el, de éjszaka amikor maszturbálni szoktm, olyankor ezek felerősödnek. Ahogy végzek abszolüt kiábràndulva èrzem magam ezekkel kapcsolatban, ès egyáltalán nincs bennem, hogy ilyeneket...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!