Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfi testalkat a legnépszerűbb a hölgyek véleménye szerint ?
Figyelt kérdés
Persze tudom ez elég szubjektív, de azért megnéznék egy szavazást.2023. júl. 13. 06:43
A kérdező szavazást indított:
Sportos, szálkás
Kigyúrt,nagyobb testalkat
Vékony,csontos
Pufibb,apatest
27 szavazat
1/7 anonim 

válasza:

Szerintem a mérsékelten kigyúrt, de még nem felfújt bodybilder a legnépszerűbb.
2/7 anonim 

válasza:

A nők 100%-a a kigyúrt testépítőkre bukna, ha jutna nekik is. Csak az a helyzet, hogy kigyúrt, ugyanakkor intelligens, jófej, aranyos, kedves, gyengéd, rajongó stb. stb. férfi nagyon kevés van. Önmagában meg a kigyúrtság nem különösebben nagy érték. Ezért mondanak ilyeneket, hogy “túl sok” stb.
Amikor én izmosabb voltam, látványosan vonzottam a nőket. Most apu testtel senki rám de néz. Ennyit erről.
3/7 anonim 

válasza:

Erre már vannak kutatások. Ott az atletikus alkat győzött, ami nem a szteroidos testépítő, hanem a természetesen sportos alkat.
4/7 anonim 

válasza:

Így van természetes, nem túl izmos és magas. Ez kell a nőknek, de ezt érthető is.
5/7 anonim 

válasza:

A vékony, csontos ennyire népszerűtlen? 🙃
Mitől jobb a pufi?
6/7 anonim 

válasza:

Ahogy az első írta
A kigyúrt izmos típus de még nem az a felpuffadt bodybuilder típus
7/7 anonim 

válasza:

Mert a pufibb általában erősebb, de mindenképpen esztétikusabb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!