Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy baráti szex?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 12:29
1/12 anonim 

válasza:

Az egyik barátoddal csinálod.
Te WC-n voltál, amikor a fantáziát osztogatták?
2/12 Futurare 

válasza:

Idilli, békés, nyugalmas és egy barátoddal csinálod.
Osztom az előző véleményét!
3/12 anonim válasza:
Baráti áron van, nem vágnak át túlzottan.
4/12 anonim 

válasza:

Az, hogy nem a szerelmeddel csinálod...
5/12 anonim 

válasza:

Nem csináltam még ilyet, de nekem kicsit furcsa lenne. Ez azt jelenti, hogy egy barátoddal fekszel le úgy, hogy nem érzel iránta semmi többet barátságnál. Csak ha egyikőtöknek sincs partnere kisegítitek egymást.
6/12 A kérdező kommentje:
jó, kösz, már tudom. ennyi elég is volt, asszem...
2010. nov. 2. 12:43
7/12 anonim 

válasza:

Olyan,mint az én "kapcsolatom". :D Ah szükségünk van a kielégüléshez,találkozunk és jól érezzük magunkat,de érzelem mentes.Persze nem olyan jó mint szerelemből,de a testi kielégülés megvan a lelki hiányzik csak.
18/L
8/12 anonim 

válasza:

pl.: előtte egy hóval szakítottam pasimmal ,miután jobban voltam akkor egy közös ismerősöm feltette a kérdést hogy nem mennék -e át hozzá biliárdozni ..és igent mondtam ...abban maradtunk h ha neki nincs bnője nekem nincs pasim akk d.gunk...és ez a barátok közti kölcsönös segítség nyújtás....és ha valaki ezért leribancoz akk tegye...
9/12 anonim 

válasza:

ez nem ribancság kedves utolsó válaszoló. egyszerűen csak hiányzik a kielégülés. amugy, szerintem a szó neve hordozza annak jelentését... BARÁTIszex
10/12 anonim 

válasza:

Tudom, mi az, csak szerintem ostobaság. Én sosem feküdnék le senkivel barátságból... csodálom azokat, akik egy ilyen után is tök természetesen viselkednek a barát társaságában. azoknak tényleg akkor nem kellenek érzelmek a szexhez. De ilyen alapon akkor csinálják idegennel...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!