Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csabicsoda kérdése:
Szereztetek valaha nemi betegséget szexpartnertől? Ha igen, honnan?
Figyelt kérdés
ma 10:37
1/8 anonim 

válasza:

Egyszer volt valószínűleg análtól bakteriális fertőzés, mindkettőnknek elég rossz volt a barátnőmmel. Több körös antibiotikum, nekem még kenőcs is a végére, de rendbe jöttünk.
2/8 anonim válasza:
Szerintem itt a kérdező nem párkapcsolatban szerzett nemi betegségre gondolt, hanem arra, hogy alkalmitól volt-e valaha bajod és, ha igen, akkor honnan szedted össze a leányzót.
3/8 anonim 

válasza:

Nemi betegséget nyilvánvalóan szexpartertől szerzel - mert dugni kell hozzá :)
Nem, nem "szereztem" - bár nagyon-nagyon sok partnerem volt (s remélhetőleg még lesz is), de amíg nem ismerem 100%-ra a másikat, nem bízom benne teljesen addig óvszer.
5/8 anonim 

válasza:

igen, HPV. Nem tudom pontosan, kitől kaphattam, hiszen a lappangási idő miatt nehéz meghatározni, hogy mikor fertőződhettem meg.
Amúgy orális szextől is simán elkaphattam, ahhoz ugye nem használtam gumit sosem.
7/8 anonim 

válasza:

Igen, HPV. Aztán kiderült, hogy kvázott előttem.
8/8 anonim 

válasza:

Igen, ès sajnos HPV-t èn is. Kiderült,hogy több nő volt az idő alatt ,amikor èn is, ès a legrosszabb fajtáját,ami rákot okozhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!