Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves kortól fenekelnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól fenekelnek?

Figyelt kérdés
Mivel és hogyan fenekelnek titeket mennyire kell le vetkőzni ès mennyire fáj mennyi idő mire újra le tudok ülni fürdeni aludni hogy tudtok?
jún. 12. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 17 volt a legfiatalabb akit fenekeltem. Én voltam 35.

38/f

jún. 12. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1 Engem nem akarsz?
jún. 12. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es vagyok!

Hetero vagyok, így csak nőket szoktam. Ezt mondom a privátban érdeklődőknek is.

jún. 12. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem legutóbb bdsm partin fenekeltek el. :D

21L

jún. 12. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4.

Nagyon?

jún. 12. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Annyira még nem, hogy az fájjon később is, de az egyik exem rájött, hogy teljesen bevadít ha keményen elfenekel szex közben. Azóta sajnos csak finom paskolást kaptam, ha én kértem, nem merték erősebben.
jún. 13. 01:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

16 volt a legfiatalabb, akit elfenekeltem.

A mennyire erősen, az megbeszélés alapján történik:

Volt, akinek csak izgatás, volt, akinek nevelés, büntetés, volt, amelyik boldog volt, hogy nyoma maradt napkig.

49/F/ hetero dom

jún. 13. 06:06
 8/9 Kv-An ***** válasza:
35 évemtől. Ha kibírod a verést utána már nem lehet probléma. Ha olyat játszol, hogy másnap, harmadnap egy-egy ráadás na az kemény. Pár napig érzed, de épp az a szép emlékeztet. 10-15 nap mire a nyomok teljesen eltűnnek. Ha véresre sikerül az macerás másnap is, foltot hagyhat például az ülésen.An
jún. 13. 06:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Féléve fenekel az Úrnőm <3

42F

jún. 13. 09:48

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!