Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Tölünk azt emeletról be lehet látni a kertesház ak kertébe,kétt somséd nő is nuddizott régen,le is fottóztam őket filmre,persze most hoyg van diggitális gépem 26 soros ojektívvel már nem mutogassák magukat...:)
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Én lestem ki a szomszéd lányait,17 és 19 évesek voltak, bugyiban napoztak,a cicik szabadon 😜
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem érdekel. Rendszeresen meztelenül vagyok az udvarban, de ha meglesnének, hát ennél nagyobb örömük ne legyen.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Engem fűnyírás közben a szomszéd csajszi. Később szex is lett belőle.
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Rendszeresen teszi két szomszédom is, csak tudnám mi olyan szenzáció egy pucér pasit látni
Kapcsolódó kérdések:
Lányok! Előfordult veletek, hogy napozás közben a szomszéd zavaróan nézett benneteket?
Ez még az egyik része, hogy felfigyeltetek erre, a másik pedig, hogy ordenáré megjegyzéseket tett rátok. Ha volt ilyen, hogyan reagáltatok?
Miért baj az a szembe szomszédomnak ha kint napozok az erkélyen? Ilyenek lennének a mai emberek? Mindent leszólnak):
Mindig ki ülök napozni az erkélyre ha süt a nap, mert szeretek barna lenni. Tegnap is kinn ültem, a szembe szomszéd meg kinn állt a feleségével meg még pár emberrel a házuk előtt és hallottam, hogy ez már megint napozik pfuuu. Hogy lehetnek ilyenek? Már ez is baj?...
Hogy reagáljak a szemben lévő erkélyen napozó srác húzására?
Kint voltam az erkélyünkön, olvasgattam, amikor láttam, hogy a szemben lévő ház erkélyére kijött egy helyes arcú, enyhén macis, formás lábú srác egy szál rövidnadrágban. Leült cigizni,hosszan nézett engem, majd felállt, levette a rövidnadrágját, és azóta ott álldogál,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!