Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyit utaznál azért hogy megéld azt amire regóta vágytál?.
Figyelt kérdés
Szexualis vágyra gondolok, olyanra ami regota izgat,de csak messzebb talaltál ra valakit. Mi ag a távolság amit elmennél hogy megéld?tegnapelőtt 20:44
3/19 anonim 

válasza:

válasza:Egy olyan vágyam van, amiért utaznék nagyon sokat, akár többszáz kilométert is.
F
4/19 anonim 

válasza:

válasza:Hetente vezettem 400 km-t csak azért, hogy 2-3 együtt lehessünk egy szobában.
Ha lenne olyan nő, szívesen tennék érte kilométereket ismét.
F
5/19 A kérdező kommentje:
3-s. Lehet tudni mi az?
tegnapelőtt 20:59
7/19 anonim 

válasza:

válasza:2 nagy vágyam van, azokért gyakorlatilag bármennyit, ami emberileg belefér.
8/19 anonim 

válasza:

válasza:Még nem éltem meg csak találkoztam azzal a lánnyal de 200km-et utaztam oda!
9/19 anonim 

válasza:

válasza:2es vagyok. Amúgy nagyon jó élmények maradtak ezek az utak, szeretek vezetni és jó kis egésznapos kirándulások ezek, még ha a fele út az egyedül is vagyok. :)
Bármikor nyitott lennék rá újra.
10/19 anonim 

válasza:

válasza:9
Egyetértek veled.
A 4-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Mi az, amire nagyon vágysz vagy vágytál, csak nem merted megcsinálni, vagy nem sikerült, esetleg a partnered nem engedte?
Vagy mit szeretnél, mit csináljon a partnered veled? Addig keresel valakit, amíg ez nem történik meg?
Ha attól a csajtól, akire mindig nagyon vágytál, de mindig elutasított és levegőnek nézett, kapnál 10 percet ami alatt az alábbiak közül egyet...
Nincs kombináció, egyet és csak egyet lehet választani önmagában.
Vágytál már annyira a szexre, hogy szinte remegtél érte, mi volt az oka?
(leszbikus kérdés)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!