Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan tabu szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan tabu szexuális élményed ami jó élmény, de nem mered felvállalni élőben mert félsz hogy elítélnek miatta?

Figyelt kérdés
Örülök ha megírod mi az, vagy akár csak azt hogy milyen jellegű.

tegnapelőtt 21:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs. Régen tartottam tőle, de rájöttem, hogy sokkal kevésbé pletykásak az emberek mint gondoltam. Mivel ők is valamilyen szinten részt vettek benne, ha más nem egy randin voltak velem amin hallották ezt a fétist, általában maximum név nélkül adják tovább a dolgot. De az sem jellemző.
tegnapelőtt 21:53
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Családi.
tegnapelőtt 22:18
 3/14 Life and Death ***** válasza:
86%
Sajnos nincs, csak trauma, de azt nem nagyon merem vállalni.
tegnapelőtt 22:29
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Van , de nem tetszene itt a többségnek.
tegnap 00:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Elég jól kommunikálok ezekről.

Persze nem bárkinek, illetve nem rögtön ilyenekkel nyitok.

Persze ez még nem jelenti azt hogy meg is valósul.

tegnap 05:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném ha még egy valami megvalósulna, mert akkor lenne miről mesélnem, de nehéz összehozni, legalábbis nekem nem sikerült eddig, max beszélni tudtam olyan hölgyel, akinek volt része benne! Nagyon adnám, ha valakivel össze hozná a sors!
tegnap 05:49
 7/14 Erwin76 ***** válasza:
100%

Akad jópár élményem. Van ami eddig csak a fantáziám szintjén valósul meg.

Sokaknak szerintem túl perverz "dolgok".😁

tegnap 05:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Prostik. Volt pár nagyon jó élményem, masszázson is és szexpartnerrel is. Csak ezt nem szokás reklámozni. Illetve egyszer leszopott egy másik srác, az nem volt annyira jó, de azt se mondtam el élőben senkinek.
tegnap 07:46
 9/14 Kv-An ***** válasza:
64%
Szadomazó, nem lehet felvállalni, van pár kellemetlen tapasztalatom. Közeli barát és a felesége tudja mások nem, a mostani környezetemben.An
tegnap 08:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze van, egy meleg szaunába voltam kétszer, mind a kettő jó élmény volt. De soha nem mondanám el a környezetemben senkinek.
tegnap 08:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!