Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan nők akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan nők akik a fojtogatós szexet szeretik?

Figyelt kérdés

tegnap 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg.

10-ből is már sok szereti úgy, hogy erélyesen fogják a torkukat. Tőlem ezt már többen kérték is, hogy markoljam csak közben.

tegnap 18:17
 2/8 anonim válasza:
0%
Persze csak mindig félek hogy megmurdel a csávó és mehetek a sittre
tegnap 18:53
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 🤣 én fordítva gondoltam de érdekes hogy nőt is izgat az ilyen
tegnap 18:58
 4/8 anonim válasza:
3as nem fogalmaztál egyértelműen:-D Hidd el, sok minden foglalkoztatja a nőket:-D
tegnap 19:31
 5/8 anonim válasza:
beteg világ lett
tegnap 19:38
 6/8 érdeklődő35 ***** válasza:

Tényleg😎

Én szoktam fogni a nyakát🙂

tegnap 20:49
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 ki kinek ? 🤪
tegnap 22:13
 8/8 érdeklődő35 ***** válasza:
Feleségemnek
tegnap 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Miért érzem fojtogatónak a levegőt?

Előbb adtam a Hypóhoz egy kis vízkőoldót, hogy hatékonyabb legyen a tisztítás, de azóta fojtogatónak érzem a levegőt.

Egy jól működő, de morálisan fojtogató, vagy egy pedig egy korrupt, de szabad országban élnétek szívesebben? Miért?

Az első lehetőséggel olyan országban élhettek, amiben szinte semennyi bűnözés nincsen, jól működik a társadalombizosítás és az állami szolgáltatások, minden karban van tartva. Azonban, ezen országban létezik egy nagyon furcsa és erős morális és etikai rendszer amivel...

Ahogy egyre népszerűbb lesz az amerikai kultúra itthon is, úgy fognak megszűnni a fojtogató formalitások és magazás is?

"Ez alapvetően depressziós introvertáltak kultúrája, és ha az amerikai kultúra nyitottságát, közvetlenségét és barátságosságát keresed, azt itt nem fogod megtalálni. Emellett a magyar kultúra nagyon formális, ami egy amerikainak fojtogatónak tűnhet."

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!