Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek sokan a transziktól?
Figyelt kérdés
Rengeteget dugtam már és mind nimfomán szinten imádta a szexet. Én imádom a selymes bőrük és hogy némelyik magassarkúban már nálam is magasabb pedig közel 2 méter vagyok. Full nőiesek csak nyilván punci nélkül.ma 05:14
2/16 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem meg senki nem fél. Csak sokan vagyunk akik szerint kevés ha nőnek néz ki, legyen is nő... 😄
4/16 anonim 

válasza:

válasza:Sajnálom rá a pénzt. Ennyi az oka. Sima férfi és nő ingyen is van, pánszexuálisként pedig nekem egál.
5/16 anonim 

válasza:

válasza:Senkit nem érdekel a ferde hajlamotok, maradjatok csendben inkább.
8/16 anonim 

válasza:

válasza:Én párszor végigpörgettem a rosszlányok transzi oldalát, de elvétve látni csak olyat, akinek valamennyi nőies vonása lenne. A legtöbb teljesen férfias alkat, csak melleket műtetett magának.
9/16 anonim 

válasza:

válasza:Úgy van, ahogy a 8-as írja. A legtöbb transzi férfiasabb jelenség, mint egy normális férfi. Ráadásul ezek retusált képek, szóval élőben még rosszabb a helyzet.
10/16 anonim 

válasza:

válasza:Annyi nőiesség van azokban mint a kőkemény farkamban.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!