Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tölthetném le ezeket a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tölthetném le ezeket a leszbikus témájú könyveket?

Figyelt kérdés

Aranhalacska by Jean-Marie Gustave Le Clézio

Leszboszi szeretők by Patty Tardel

Henry és June by Anais Nin

Vörös Azalea by Anchee Min

Carol by Patricia Highsmith

Aimée & Jaguár by Erica Fischer

A szenvedély by Jeanette Winterson

A hercegnő lányai by Jean Sasson

A férfiak elárulása by Czére Gyöngyvér

Tudnátok linkelni letöltöhelyet, ahol ezek fellelhetőek, vagy ha valakinek megvan elekronikus firmában eltudná küldeni számomra? Nagyon hálás lennék érte :)

2012. jan. 9. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
google.hu
2012. jan. 9. 17:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Amit te kérsz az illegális. Ilyesmit itt ne kérj.
2012. jan. 9. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
b*zi-e vagy
2012. jan. 11. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Különböző torrent oldalak? De ha nem a legújabb könyvek, antikváriumba is beszerezheted őket jó áron.(Gondolom azért töltenéd le inkább, mert nem akarsz sok pénzt költeni rá.)
2012. jan. 11. 12:17
 5/10 A kérdező kommentje:

Kerestem google-n keresztül de nem leltem rá egyikre sem. Igazából egyszer elolvasnám csupán, meg amúgysem vennék ilyen témájú könyvet, az olyan furcsa lenne.

Illegálisnak oké hogy illegális valamilyen szintem, de a jogászok is ugyanúgy töltögetnek inne-onnan, és fogadok, hogy a parlamentben csücsülő egyedek sem veszik meg a dologok többségét, hanem íly módon jutnak hozzá :).

2012. jan. 11. 12:46
 6/10 anonim ***** válasza:

avaxhome.ws - angolul

Vannak magyar nyelvű blogspotok, ahol könyveket lehet letölteni, csak rájuk kell keresni.

2012. jan. 11. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:

"A hercegnő lányai by Jean Sasson"

Ha szexi leszbikus jelenetekkel tarkított könyvet szeretnél, akkor "A hercegnő lányai by Jean Sasson" nyugodtan vedd le a listádról, én olvastam. Annyi van benne, hogy a főszereplő lánya egy másik elnyomott szaudi barátnőjével keveredik leszbikus viszonyba, csak párszor, mert a férfiakban nem bízik. De ez csak kiderül utólag, és pszichológushoz viszik, ennyi. Semmi leszbi kaland :D

(A könyv egy trilógia 2. része, a szaud-arábiai nők helyzetét mutatja be egy hercegnő szemszögéből)

Azt sajnos nem tudom, hogy honnan tölthetnéd le.

20/L

2012. jan. 11. 14:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kritérium, hogy csak azzal legyen tele :), főbb szempont inkább, hogy érdekes legyen a könyv, és inkább romantikus... ha hetero párját keresném, akkor pl. Jane Eyre :), persze ez így nem lehet összevetni, de talán érthetőbb mire gondolok :).
2012. jan. 11. 15:53
 9/10 anonim ***** válasza:
punci.hu itt ráklikk a leszbi szex-re és tömegével találsz filmeket is
2012. jan. 17. 10:45
 10/10 Grün Márk válasza:

Szió lányok, tudok egy jó l eszbikus könyvet,több helyről is be lehet szerezni,főleg e-bookként.

Gulisio Tímea:Baszorkányok.

Állati!!

2014. aug. 11. 22:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!