Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tölthetném le ezeket a leszbikus témájú könyveket?
Aranhalacska by Jean-Marie Gustave Le Clézio
Leszboszi szeretők by Patty Tardel
Henry és June by Anais Nin
Vörös Azalea by Anchee Min
Carol by Patricia Highsmith
Aimée & Jaguár by Erica Fischer
A szenvedély by Jeanette Winterson
A hercegnő lányai by Jean Sasson
A férfiak elárulása by Czére Gyöngyvér
Tudnátok linkelni letöltöhelyet, ahol ezek fellelhetőek, vagy ha valakinek megvan elekronikus firmában eltudná küldeni számomra? Nagyon hálás lennék érte :)

Kerestem google-n keresztül de nem leltem rá egyikre sem. Igazából egyszer elolvasnám csupán, meg amúgysem vennék ilyen témájú könyvet, az olyan furcsa lenne.
Illegálisnak oké hogy illegális valamilyen szintem, de a jogászok is ugyanúgy töltögetnek inne-onnan, és fogadok, hogy a parlamentben csücsülő egyedek sem veszik meg a dologok többségét, hanem íly módon jutnak hozzá :).

avaxhome.ws - angolul
Vannak magyar nyelvű blogspotok, ahol könyveket lehet letölteni, csak rájuk kell keresni.

"A hercegnő lányai by Jean Sasson"
Ha szexi leszbikus jelenetekkel tarkított könyvet szeretnél, akkor "A hercegnő lányai by Jean Sasson" nyugodtan vedd le a listádról, én olvastam. Annyi van benne, hogy a főszereplő lánya egy másik elnyomott szaudi barátnőjével keveredik leszbikus viszonyba, csak párszor, mert a férfiakban nem bízik. De ez csak kiderül utólag, és pszichológushoz viszik, ennyi. Semmi leszbi kaland :D
(A könyv egy trilógia 2. része, a szaud-arábiai nők helyzetét mutatja be egy hercegnő szemszögéből)
Azt sajnos nem tudom, hogy honnan tölthetnéd le.
20/L

Szió lányok, tudok egy jó l eszbikus könyvet,több helyről is be lehet szerezni,főleg e-bookként.
Gulisio Tímea:Baszorkányok.
Állati!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!