Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan növeljem az erekcióm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan növeljem az erekcióm hosszát? Lehet ezt növelni? Ha igen akkor hogyan?

Figyelt kérdés
kicsit hamar megyek el olyan 5-15 perc attól függ hogy gyorsan vagy lassan csináljuk... Kérlek titeket normális kommenteket írjatok köszönöm
2012. jan. 30. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5-15 perc miért is hamar?
2012. jan. 30. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
potencia növelő
2012. jan. 30. 18:22
 3/11 A kérdező kommentje:
azért hamar mert a bnőmnek kell minimum 20 perc :D meg tudom oldani de az szerntem számára nem túl élvezetes mert nem hiszem h mindig csak rajtam akar lovagolni :) és a potencianövelőn kívül vmi természetes módszer? :S
2012. jan. 30. 21:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Ember legyél tisztába fogalmakkal.Ha az erekciód 5 perc lenne akkor beszarnál az élvezettől :D inkább a kérdésed gondolom az hogyan íbrd tovább mielőtt elmész. Egyszerű PC-izom fejlesztése google-be beírod. pár hét alatt jó eredményeket lehet elérni s nem fájdalmas nem ártalmas.
2012. febr. 2. 23:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Utso Miért szarna be az élvezettől?

Nekem egyszer pánikzavarom volt és olyan gyógyszert kaptam,aminek az egyik mellékhatása az volt,hogy képtelen voltam elélvezni.Volt hogy egy orán keresztül dugtam,a végén már megfájdult és abba kellett hagynom.

2012. febr. 2. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Sasd szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal,erekcionak ugyanis azt hivják amikor merevedésed van.Az orgazmus jelenti a csucspontot.
2012. febr. 2. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
az erekció; a sperma kibocsátása ez nemtud 5 percen keresztül tartani kivéve ha az alany rendkívüli sperma termelő atomreaktor herékkel rendelkezik
2012. febr. 2. 23:19
 8/11 karyy károly ***** válasza:
olvasd el....privátban pontosan leírtam mindent
2012. febr. 2. 23:25
 9/11 anonim ***** válasza:
úristen ezt a sok okoskodó sötét majmot...
2012. febr. 2. 23:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"SasD válasza:

az erekció; a sperma kibocsátása ez nemtud 5 percen keresztül tartani kivéve ha az alany rendkívüli sperma termelő atomreaktor herékkel rendelkezik"

Fiatal barátom, neked még utána kell olvasni, hogy pontosítsd az ismereteidet. Jó volna, ha csak akkor válaszolnál egy kérdésre, ha pontosan tudod a helyes választ.

Az ilyen válasszal csak kinevetteted magad.

Az erekció latin szó és merevedést jelent. Amire te gondoltál, azt latinul úgy mondják, hogy ejakoláció, és a két szóban az a közös, hogy mindkettő e betűvel kezdődik.

2012. febr. 2. 23:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!