Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A 35 40 éves nők szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 35 40 éves nők szeretik a fiatalabb fiukat 20 éveseket?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 16:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%

még jó hogy!!!!

Miért szerinted egy 40-nes nőnek inkább egy 50-nes vén fa.z kéne?

2012. febr. 18. 16:58
 2/16 anonim ***** válasza:
59%
tudnék mesélni!
2012. febr. 18. 17:27
 3/16 anonim ***** válasza:

van amelyik kifejezetten szereti a fiatalabbakat, de van amelyik akkor is a nála idősebb pasikra bukik

én is találkoztam már olyan 38 évessel, aki simán lefeküdt egy 23 éves fiúval

mondjuk a nőnek nincs családja, lehet, emiatt kicsit szabadosabb

2012. febr. 18. 17:58
 4/16 anonim ***** válasza:
59%
Én ebbe a korosztályba tartozom, de nem tudnék mit kezdeni egy 20 évessel. Persze, jót tesz az egómnak, ha egy ilyen fiatal srác udvarol, de amikor ott álltam, hogy be is kéne hívni, akkor rájöttem, hogy bármilyen izgalmas lenne, egyszerűen nem kell...
2012. febr. 18. 18:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

18:05 től kérdezem!

ok,hogy egy 20 éves kis sráctól nem akartál semmit,de azért ha kettő között kéne választani,mondjuk egy 30 cas vagy egy hozzád korban jobban illő 50 pasi között akkor azért biztos,hogy a fiatalabbat választanád...

2012. febr. 18. 18:12
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
Van olyan 50 éves pasi a közelemben, akit simán bevállalnék, ha olyanok lennének a körülmények (37 éves vagyok). De mindig is a nálam pár évvel idősebbekhez vonzódtam. A 20 évessel egyszerűen nem tudtam két mondatot sem váltani... márpedig nekem az is fontos, hogy legyen valami ráhangolódás, összhang...
2012. febr. 18. 18:23
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Én 37 éves vagyok, és egyáltalán nem. Egy 20 éves fiú jó eséllyel anyai ösztönöket vált ki belőlem. :)
2012. febr. 18. 18:31
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
de ne mond már,hogy inkább egy 50 éves pasit választanál egy 30-35 éves helyett...10 év múlva az öregapádra fog hasonlítani!
2012. febr. 18. 18:33
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

És az mennyivel jobb, ha 10 év múlva egy akkor 30 éves mellett leszek közel 50?

De most nem hosszú távú kapcsolatról van szó, hanem alkalmiról, szerintem.

De ha a 20 és 50 közötti kell választani, akkor egyértelműen az 50 éves!

Persze nem csak a koron múlik, hanem sok egyében is!

2012. febr. 18. 18:41
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

Én is pont így vagyok vele, mint a másik 37 éves hölgy.

Inkább lennék 10 év múlva egy a korát méltósággal viselő idősebb férfival, mint hogy 47 évesen kétségbeesetten próbáljak fiatalabbnak látszani, és megtartani valahogy a partneremet, aki addigra jó eséllyel már a nálam fiatalabbak iránt érdeklődne...

De őszintén szólva nem is hiszem, hogy egy ennyire fiatal fiú ilyen hosszú távra tervezne velem kapcsolatban, de még ha igen, akkor is rengeteg ellenállásba ütközne a dolog, mind a család, mind az egzisztenciális, mind a biológiai különbségek miatt. Nem hiszem, hogy még a legnagyobb jószándék ellenére is valószínűsíthető lenne ilyen kondíciókkal egy tartós kapcsolat.

Alkalmi kapcsolatokat pedig nem keresek, de ha így lenne, akkor sem ebben a korosztályban tenném, hanem a minimum velem egykorúak, de inkább nálam idősebbek körében.

Mindemellett ismerek olyan velemkorú nőket, akik szexuális kapcsolat céljából nyitottak a fiatalabb korosztály irányába, de tartós kapcsolatban ők sem gondolkodnak.

2012. febr. 18. 19:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!