Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináltok a közösülés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok a közösülés után punciból kifolyó spermával? Gyorsan odatartotok egy zsepit, majd zsepivel a lábatok között mentek ki a fürdőszobába? Vagy hogy?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 20:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
13%

puncibol kifolyó sperma?? Ergo beléd élvez a pasi a végén ugye??

gondolom fogamzásgátlót használtok......persze ha babát akartok tutira nem...

2012. márc. 9. 20:13
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

húúú első de okos vagy...

úristen

amúgy igen, pont ahogy írtad, zsepi majd ücsörgök egy 5 percet a végén aztán berakok egy tisztasági betétet :)

2012. márc. 9. 20:15
 3/17 anonim ***** válasza:
érdekes kérdés...
2012. márc. 9. 20:24
 4/17 A kérdező kommentje:

Csak az úgy olyan kiábrándító, nem? Dehát nincs mit tenni, akármilyen lelombozó látvány is. Mégsem lehet az ágynemű, meg minden "olyan".

Milyen már, hogy egyik kezével a nő fogja oda a papírzsepit, miközben csúnya, előrehajolt tartással megy ki a fürdőszobába. :( Ez olyan szégyellnivaló.

Nem kiábrándító egy férfinak így látni a párját? Görnyedt testtartással, papírt odafogva megy ki a nő, akit szeret. Miközben talán csorog a lába szárán is az anyag. Ez olyan ronda látvány lehet.

2012. márc. 9. 20:30
 5/17 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDD

Hát az én párom már látott olyan helyzetekben... Kétlem, hogy ettől ábrándulna ki. Egyébként én nem megyek azonnal wcre. Én papírzsepit tartok oda, és amikor már úgy érzem a nagy része kifolyt, akkor gyorsan futok. Utána meg tisztasági betét.

2012. márc. 9. 20:34
 6/17 anonim ***** válasza:
igen, pontosan. Miért lenne kiábrándító? Csak ha gumit húzol, akkor kerülheted ezt el.
2012. márc. 9. 20:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezt annyival oldjuk meg, hogy az ágy mellett van bekészítve egy halom papírzsepi. Miután végeztünk gyorsan letörlöm magamról, aztán még pár percet ücsörgök zsepivel a lábaim között- addig beszélgetünk, ökörködünk és csak utána megyünk fürdeni-együtt.

Már miért lenne megalázó? Egy értelmes nő nem tartja annak és egy pasi sem. Szerinted mégis hova tűnik az ondó??-.-

Ha ennyire zavar, terítsetek le egy törülközőt is.

20N

2012. márc. 9. 20:40
 8/17 anonim ***** válasza:
Nálunk praktikusan egy guriga wc papír van az ágy melletti felső fiókban. A Párom előveszi az aktus végén, leteker nekem egy kicsit, megtörölközöm, majd még egy kis papírt teszek oda, ami felfogja a kifolyó anyagot. Utána jön az utójáték, beszélgetés, simogatás, aztán megyünk tisztálkodni.
2012. márc. 9. 21:06
 9/17 anonim ***** válasza:

nekünk is ide van készítve egy egész doboz zsepi, meg nedves törlőkendő. ha végzett zsepivel megtörlöm magam lent és még fekszünk kicsit egymás mellett. belőlem akkor nem szokott kifolyni. utána általában kimegyek a fürdőszobába és lezuhanyzok, vagy a wc-re ráülök és kinyomom magamból. amíg eljutok a szobából ezekbe a helységekbe belőlem semmi nem folyik ki, tehát nem kell görnyedten zsepit tartanom oda :D

21L

2012. márc. 9. 21:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Gumival csináljuk vagy nem élvez belém. Mikor bennem ment el,én is zsepivel törölgettem,csak nálam az volt a baj,hogy akár órákkal azután is folydogált ki belőlem.
2012. márc. 9. 21:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!