Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok biszexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok biszexuális nő/lány? (20/f)

Figyelt kérdés

Nagyjából minden második, de inkább több, lányismerősöm legalább kaland szintjén érdeklődik más lányok iránt. Mi ennek az oka? A "divat"-ot mint választ nem szívesen fogadom el, hacsak abszolút nincs más. Divatból nem hiszem el, hogy valaki megkíván egy embert a saját neméből. Elítélni nem ítélem el az ilyesmit (csak hogy tisztázzuk) de ez akkor sem természetes, a női nemnek nem a férfit kéne preferálnia? Mi történt? Ennyire siralmasak lennénk mi férfiak? :( Köszönöm a választ.

(***FONTOS, mert szokott ilyen történni: Se véresszájú feministák, se vaskalapos hímsoviniszták hozzászólásaira nem vagyok kíváncsi, a "szarok a férfiak"-at válasznak nem fogadom el, hacsak nincs bőven kifejtve, hogy miért, a "mer' a nők hülyék"-et sem fogadom el válasznak, hacsak nincs bőven kifejtve, hogy miért. Normális emberek írjanak csak, köszönöm***)

2012. márc. 26. 06:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Biszex,meleg vágyak,fantáziák,mindkét nem tagjai közt nagyon gyakoriak,szerintem szinte minden embernek átfut időnként valamilyen szexuális fantázia a saját nemével kapcsolatban...csak jelenleg ebben a témában a Nők társadalmi megítélése kedvezőbb,elfogadottabb..így ők könnyebben felvállalják,mint a férfiak,akikkel szemben szigorúan elítélő a társadalom e tekintetben....a legtöbben álszentek vagyunk...
2012. márc. 26. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Én akkor is azt mondom, hogy a divat. Sajnos ezek mennek egymás után, mint a birkák...
2012. márc. 26. 12:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!