Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kiürült ondóhólyag 12 óra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszterke32 kérdése:

A kiürült ondóhólyag 12 óra alatt újra tud termelődni?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:

nem is tudtam hogy van ilyenem:D

figyelj én képes vagyok arra hogy 15 percenként recskázzak ha nagyon muszály.

remélem segítettem:D

2012. ápr. 20. 08:13
 2/8 Five Star ***** válasza:
Maga az ondóhólyag persze, de azt ugye tudod, hogy nem az ondóhólyag adja a spermiumokat? Az ondóhólyag csak a körítést adja, azt a folyadékot, amiben a spermiumok úszkálnak, hogy ne pusztuljanak meg 2 mp alatt.
2012. ápr. 20. 08:16
 3/8 A kérdező kommentje:

'es: 15 percenként? Nem semmi :)

Segítettél:)

2es: Igen, tudtam, hogy a hólyagban "raktározódnak" a spermiumok, amíg el nem távoznak onnan.

Viszont miután távozott vagyis kiürült, 12 óra alatt újra megtelik ugyanannyi(=2.3ml)mennyiséggel?

2012. ápr. 20. 12:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja igen! Rosszul fogalmaztam, bocsi. Telítődni,, nem termelődni.
2012. ápr. 20. 12:04
 5/8 Five Star ***** válasza:

Nem, a hólyagban nem raktározódnak... a herében termelődnek a spermiumok, és ott is raktározódnak, ejakulációkor kiszabadulnak az ondóvezetékbe, ahol az ondóhólyag és a prosztata mindkettő hozzáadja az általuk termelt váladékot... ennek a folyadéknak a szerepe, hogy pl. energiát ad a spermiumoknak a mozgáshoz, semlegesíti a hüvely savas kémhatását, stb...

Az ondóhólyagnak és a prosztatának bőven van folyadékja, az nem ürül ki teljesen minden ejakulációnál, sőt, a spremiumok sem. Az adag persze kicsit csökken, de nem ürül ki közel sem.

2012. ápr. 20. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát, ejakuláció után 12 óra mulva akár ugyanannyi "váladék " képes kiürülni?
2012. ápr. 20. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:

megint első vagyok:D

hát ha a recskából (vagy a szexből) indulok ki akkor mondjuk ha kiverem először akkor kijön X "adag".DE van hogy ha mondjuk utána a férfiállat újra NAGYON felizgul akkor (akár 20-30 perc után is) még több is képes kijönni mint elsőre...

most nem marhulok!bár lehet nem a kérdésre válaszoltam:D

2012. ápr. 21. 01:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2012. ápr. 21. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!