Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kiürült ondóhólyag 12 óra alatt újra tud termelődni?

nem is tudtam hogy van ilyenem:D
figyelj én képes vagyok arra hogy 15 percenként recskázzak ha nagyon muszály.
remélem segítettem:D

'es: 15 percenként? Nem semmi :)
Segítettél:)
2es: Igen, tudtam, hogy a hólyagban "raktározódnak" a spermiumok, amíg el nem távoznak onnan.
Viszont miután távozott vagyis kiürült, 12 óra alatt újra megtelik ugyanannyi(=2.3ml)mennyiséggel?

Nem, a hólyagban nem raktározódnak... a herében termelődnek a spermiumok, és ott is raktározódnak, ejakulációkor kiszabadulnak az ondóvezetékbe, ahol az ondóhólyag és a prosztata mindkettő hozzáadja az általuk termelt váladékot... ennek a folyadéknak a szerepe, hogy pl. energiát ad a spermiumoknak a mozgáshoz, semlegesíti a hüvely savas kémhatását, stb...
Az ondóhólyagnak és a prosztatának bőven van folyadékja, az nem ürül ki teljesen minden ejakulációnál, sőt, a spremiumok sem. Az adag persze kicsit csökken, de nem ürül ki közel sem.

megint első vagyok:D
hát ha a recskából (vagy a szexből) indulok ki akkor mondjuk ha kiverem először akkor kijön X "adag".DE van hogy ha mondjuk utána a férfiállat újra NAGYON felizgul akkor (akár 20-30 perc után is) még több is képes kijönni mint elsőre...
most nem marhulok!bár lehet nem a kérdésre válaszoltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!