Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi sérülés kezelése, hogyan?

Szigorúan békén kell hagyni.Hagyni kell regenerálódni. Általában 1 hét után már el kell múlniuk a vérzéses tüneteknek, az érzékenység még megmaradhat, az majd fokozatosan elmúlik.
De ha nem, akkor érdemes orvosnak megnéznie.

Nem vagyok orvos, de van elég tapsztalatom az ilyen női dolgokban.
A helyi sérüléseket ezzel a ké kenőccsel szoktak kezelni. A Curiosa sebkezelő, a Bepanthen viszont egy abszolút semleges krém, amit a pár napos csecsemőknél is használhatnak, sőt még az se baj ha leszopogatják a kezükről (a körmüket szokták vele bekenni, össze ne karmolják az arcukat)
Amit írtam, azzal ártani nem tudsz magadnak. A Bepanthen az tuti, a Curiosát kérdezd me ga patikustól, ha már a dokit kihagynád.
Én hüvelyöblítést nem javasolnék, mert azzal megint csak felsértenéd a sebet. Hagyni kell gyógyulni és figyelni arra, hogy a fehérneműd mindig tiszta és száraz legyen. Kerüld a nedves fürdőruhaalső magadon hagyását. Az intim mosakodót (Lactacy) használd nyugodtan, de kizárólag külsőleg.

De ha nem akarsz dokihoz menni, attól még kérdezhetsz meg itt a neten nőgyógyikat a dologról. A legtöbb válaszol is, attól függ milyen gyorsan, hogy mennyire elfoglalt
Én amolyan autodidakta szülésznő-féle lennék, a barátnőm kitanulta, én pedig nem lettem végül az, csak vele együtt kiműveltem magam a témából. ;)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!