Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/pasik ti használnátok szexuális játékként húgycső vibrátort a férfi izgatására?

A húgycső vibrátor a leggyorsabb út ahhoz, hogy a pasi elkapjon egy szuper fertőzést, amitől lerohad a farka. Ha nektek ez izgató, akkor hajrá.
Ha a fertőzés elkerüli, akkor meg jön az inkontinencia, azaz akkor pisil, amikor rájön az inger és nem akkor, amikor akar. Ha pelusos pasit akarsz, akkor is hajrá.

húgycsóvibrátort még nem használtam xD de tuti élvezném azt is :)
A fentebb szóló valószínűleg semmit sem tud az anatómiáról, mert húgycsövet lezáró izom húgyhólyagnál van, a kivezető szakasz tágítása nem okozhat inkontinenciát...
Viszont fertőtlenítésre nagyon figyeljetek oda, mert ellenkező esetben fertőzéseket könnyen el lehet kapni!

Úristen, én nem vagyok egyátalán prűd, imádom a szexet és a játékszereket is de ilyet aztán tuti nem próbálnék ki, sőt a barátomra se erőszakolnám rá. :D De amúgy milyen érzés?
18L

Valami olyasmi lehet mint amikor egy remegő kezű urológus próbál katétert dugni a p*csömbe.
Nincs tapasztalatom, de kipróbálnám ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!