Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, pasik, mi a véleményetek az anális szexrol? A pénisz nem kakis ha kiveszik? Es szex kozben nincs budos?

Nos..nekem ezzel kapcsolatban csak rossz emlékem van..egyszer az egyik pasimnak megengedtem,mert én is kíváncsi voltam,hogy milyen..kb 10 percig csinálta,de nekem az volt a POKOL!!Azóta nem csináltam így,és soha nem is fogom.Azóta már más a párom,és ő hallani sem akar róla,hála Istennek.Szóval nekem nagyon is fájt és egyáltalán nem volt élvezetes nekem!!
23/N

Én szeretem. Ha előtte jól kimosod magad, akkor nincs se szag, se szín. Az első-második nem élvezetes annyire, mert fura az érzés. Utána már jó lesz. Ha a pasi jól csinálja, akkor soha nem fáj.
19/L

IMÁDOM!!!
Ha hozzáértő férfival csinálod, nem egy állattal, akkor kellemes élményben lesz részed.
A végbélben egyébként nincs széklet folyamatosan, csak akkor, amikor a székelési ingert kiváltja.
Szóval ha te reggel kakáltál egy normálisat, megmosakodtál utána, akkor kb. délben ha benyúlsz magadnak, nem lesz kakis az ujjad. próbáld ki!
Nem akkor kell análozni, amikor éppen székelési ingered van, mert akkor tuti találkozni fog a pasi egy nem kívánatos dologgal.
Koszi szépen mindenkinek a normalis válaszokat :) Segitettetek.
21 éves vagyok
Hát én alaposan meggondolom,mert engem soha nem vonzott ez a dolog es gondolom az elso par alkalom nem is kellemes.De mivel egyszer élunk...Csak kivancsi voltam a részletekre,hogy kozben meg utána mi a helyzet :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!