Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, pasik, mi a véleményet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, pasik, mi a véleményetek az anális szexrol? A pénisz nem kakis ha kiveszik? Es szex kozben nincs budos?

Figyelt kérdés
Pasim rég ota ezzel nyaggat de nem tudom fel vagyok e rá keszulve.Elvezetes? Nem faj?

2012. dec. 8. 17:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nos..nekem ezzel kapcsolatban csak rossz emlékem van..egyszer az egyik pasimnak megengedtem,mert én is kíváncsi voltam,hogy milyen..kb 10 percig csinálta,de nekem az volt a POKOL!!Azóta nem csináltam így,és soha nem is fogom.Azóta már más a párom,és ő hallani sem akar róla,hála Istennek.Szóval nekem nagyon is fájt és egyáltalán nem volt élvezetes nekem!!

23/N

2012. dec. 8. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Te most hány éves is vagy...?!
2012. dec. 8. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Én szeretem. Ha előtte jól kimosod magad, akkor nincs se szag, se szín. Az első-második nem élvezetes annyire, mert fura az érzés. Utána már jó lesz. Ha a pasi jól csinálja, akkor soha nem fáj.

19/L

2012. dec. 8. 17:09
 4/13 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Nekem nem fájt, de nagyon kellemetlen érzés volt. Kb olyan mintha egy kakit ki-be huzigáltak volna bennem. Egyszer próbáltam ki kíváncsiságból, utána soha többet nem csináltam.
2012. dec. 8. 17:11
 5/13 anonim ***** válasza:
Anális szexre fel kell készülni: alapos intim mosakodás és a higiénia, amiről nem szakad elfeledkezni! Előfordulhat, hogy a pénisz "kakis" lesz, nem kell megijedni, de feltétlen használjatok gumit (fertőzésveszély). És anál után a hüvelybe nem szabad visszatenni a péniszt! Meg seggből-szájba is elfelejtve!
2012. dec. 8. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

IMÁDOM!!!

Ha hozzáértő férfival csinálod, nem egy állattal, akkor kellemes élményben lesz részed.

A végbélben egyébként nincs széklet folyamatosan, csak akkor, amikor a székelési ingert kiváltja.

Szóval ha te reggel kakáltál egy normálisat, megmosakodtál utána, akkor kb. délben ha benyúlsz magadnak, nem lesz kakis az ujjad. próbáld ki!

Nem akkor kell análozni, amikor éppen székelési ingered van, mert akkor tuti találkozni fog a pasi egy nem kívánatos dologgal.

2012. dec. 8. 17:51
 7/13 A kérdező kommentje:

Koszi szépen mindenkinek a normalis válaszokat :) Segitettetek.

21 éves vagyok

Hát én alaposan meggondolom,mert engem soha nem vonzott ez a dolog es gondolom az elso par alkalom nem is kellemes.De mivel egyszer élunk...Csak kivancsi voltam a részletekre,hogy kozben meg utána mi a helyzet :)

2012. dec. 8. 19:29
 8/13 kopasz55 ***** válasza:
Én szeretem! 44/F :)
2012. dec. 8. 20:47
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
El kell engedned Magadat. Persze jól előkészíteni. Aki írta 10 percig dolgoztak rajta, ebből azt látod semmi előkészület, hanem egyből bele. Nem így kell. Ráadásul először mindig lassan finoman. Majd érezni fogod, sőt átveszed az irányítást. Ugyanis ha ráérzel jó lesz, kívánni fogod.
2012. dec. 9. 10:11
 10/13 Laylah ***** válasza:
Hülyeség, hogy az első pár alkalom nem jó. Ha akarod, tiszta vagy, és a pasid tudja, hogy kell csinálni, akkor jó lesz, hidd el. De már maga az előkészítés sem 2 perc, plusz amíg megszokod, és minden apró fájdalmad elmúlik, az is olyan 10-20perc.
2012. dec. 11. 18:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!