Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik elítélik azokat a nőket, akik belemennek egyéjszakás kapcsolatokba, miért élnek az alkalommal?
Egyik pasi ismerősömmel beszélgettem erről, és azt mondta, hogy azok a nők, akik ilyet tesznek, elvesztik a hitelességüket, és semmibe veszi őket. Ám hozzátette, neki is volt már egyéjszakás kapcsolata, "de ő pasi", neki lehet...
Kérdezem én: Akkor miért vevők a pasik az egyéjszakás nőkre, ha utánna a csajt tekintik "ribancnak"?
Csak mert másik oldalról meg ott van a sok női egyenjogúságot hangoztató női magazin, meg feminista mozgalom, hogy mi nők is megtehetjük, hogy kicsapongunk, és hogy nekünk is jár a szexuális szabadság.
Jár is, de ha élünk vele, akkor mi van? Én vagyok a ribanc, meg a hitelességét vesztett nő, akit a pasik kihasználnak, és még a saját nő táesai is úgy néznek rá mint a véres ringyra.
Férfi ismerősm azt is mondta, hogy engem pl tisztel a "tartásom" miatt, hogy csak is komolya kapcsolataim vannak.
Volt rá példa, hogy egyik ismerősömnek felajánlkozott egy barátnője, hogy mi lenne, ha szexelnének csak úgy. A pasi ennyit mondott nekem, persze nem a csajnak: "Miért is ne? ingyen kurva.."
Számodra mennyit érne az a pasi akit megkívánsz és csak egy éjszakára kellene? Gondolom te sem tartanád őt sokra, nem terveznél vele hosszútávú kapcsolatot..
Egyébként szerintem a férfiak azokat a nőket tisztelik, tartják valamire, akiket nem lehet csak úgy megdönteni, hanem harcolni kell a kegyeikért, ki kell érdemelni hogy lefeküdhessen vele...
Nem kéne általánosítani...nekem semmi bajom az egyéjszakás csajokkal, sőt...imádom őket. Nem fárasztjuk egymást a fölösleges *hülyeszöveggel* hanem csak megtörténik.
Nem ítélem el őket mert ez nekem csak jó. Az 1 dolog hogy nem lesz a csajjal további kapcsolatom (hacsak nem mégtöbb egyéjszaka) de legalább a napokig tartó udvarlástól megkíméltem magam...nem a kurvákról beszélek itt, tehát félre ne értsetek. Azokról a fiatal diszkócicákról van szó akit felkapsz azt viszel :)
Azért nem szeretem ezeket a "kalandokat", mert akármennyire jó volt mindkettőnknek és ha mindkét fél nagy odaadással csinálja és jófejnek tűnik az illető, valszeg a haverjainak csak így mesél: Megkúrtam egy ribit....
Szörnyű, hogy így lekezelik a nőket és én ilyen bánásmódnak nem akarok a részese lenni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!