Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Luxusprosti? Hol lehet ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Luxusprosti? Hol lehet ilyen lányok közül válogatni, illetve ismerkedni velük?

Figyelt kérdés
Az áraik összegben kifejezve hová tehetőek? Vagy lányonként változó? Vagy neten keressek rá a nívósabb oldalakra?
2009. nov. 4. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Kedves kérdező!Mikor a kérdésed elolvastam,a szemembe akadt ami alatta volt kiírva::"Baj van ezzel a kérdéssl".Bizony baj!Nem is kicsi!Ugyanis:ha te luxusprostival akarsz ismerkedni,akkor az azt jelenti,hogy neked van mit a tejbe aprítanod.Mert az az "ismerkedés"pénzbe kerül.Nem is kevésbe.De ha neked pénzed van,akkor az azt is jelenti,hogy te VALAKI vagy Manapság a valakiknek ismeretségük van.Nem is kicsi.Tehát az a valaki akinek pénze van,plusz ismeretsége,akkor az nem itt ezen az oldalon akar magának luxusprostit felszedni.Summa summárum!Szerintem te egy egy unatkozó kis csajszi vagy aki elképzeli magáról,hogy csinos,és játszik a gondolattal.-mi lenne ha elmennék prostinak.Ha ez így van-amiről meg vagyok győződve-akkor menj el egy menő szórakozóhelyre és nyíltan mondd meg a téged kiszolgáló Főúrnak.pincérnek,csálingernek,hogy mi a terved.Rögtön feltesz a listájára és megfelelő százalékért kiközvetít.Ha kezdő vagy ő majd megmondja,hogy mennyit kérj.
2009. nov. 4. 18:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Tisztában vagyok azzal, hogy a lányok pénzbe kerülnek és igen megengedhetem magamnak. A kérdésre kértem választ nem kritikákért és kitalációkért jöttem ide!
2009. nov. 4. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Első:

Nem csak a milliomosok járnak luxusprostihoz. Van, aki inkább havi 1x elmegy egy drága, kultúrált, kevésvendégű lányhoz, minthogy minden héten egy agyonb@szott k.vához menjen.

Kérdező:

Interneten könnyedén találsz ezzel foglalkozó oldalakat (pl. régebben volt a lányok-vendégek háza weboldal) ahol egyrészt a weboldal szerkesztői ellenőrzik a lányok személyazonosságát (hogy a képen tényleg a lány van és nem egy 40 éves kivénhedt ribanc fog várni a b@szlakon). Plusz a vendégek írhatnak véleményt, amiből nagyon sokmindent le tudsz szűrni. Érdemes jól körüljárni a "kiválasztott" hölgyet mielőtt elmész.

"Ismerkedni" nem kell és nem is lehet velük. Azt a managerek nem nézik jó szemmel. Prostik, azért mész hozzájuk, hogy dugjál, ezt tartsd szem előtt, különben bajod lehet...

Az áruk lányonként változó, de az igazán jó bőr és profi szolgáltató fél óránként számol és ~15.000 forintot várjál. Ebben a nagyon extrém dolgokon kívül (pl. anál vagy még durvább) benne szokott lenni minden.

Tippeket és jótanácsokat találsz az említett oldal(ak)on bőven.

Fontos, hogy attól, hogy egy lány "luxuskurv@" attól még egy ribanc marad. Úgyhogy egy pillanatig sem bízhatsz meg bennük. Egy pár tipp, nehogy kellemetlen helyzetbe kerülj:

- rejtett számról hívd

- ha kocsival mész 4-5 háztömbel odébb állj meg. Semmiképpen se lehessen látni, hogy milyen és melyik autóval jöttél.

- mindig, minden esetben hagyj lent minden iratot és értéket az autóban! (iratok, ékszrek, órák, felesleges pénz, stb)

- a pénzügyeket (igen, ezek PÉNZÜGYEK!!) még sex előtt meg kell beszélni! Ha el akarja mismásolni a lotyó, akkor ott valami simli van! Mindezt lehetőleg még telefonon, hogy tudd, mennyi pénzt kell vinned magaddal.

Remélem segítettem :)

2009. nov. 4. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszi szépen:)
2009. nov. 5. 12:28
 5/8 blackprincess válasza:
96%
Hát az árat eléggé elnézted 10-15 ezet forintért egy egyszerű szakadt utszéli nőt kapsz.Akik igénytelenek és még szépnek se szépek.A luxusprostituáltak óra bére 250 ezer forint!!!A luxusprostik hibátlan tesű modellek, szépségkirálynők.
2010. nov. 22. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

250.000 a netceleb lotyó.

30/ óráért olyan csajt kapsz már akkor elcsöppen a farkad mikor beenged a lakásba.

2010. nov. 22. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Celeb-ribizlik, azok kb 6-8 millió egy hétvége Bécsben.

Ennyiért mennek. Itthon kb 2-3 millióért dughatod meg.

2012. febr. 5. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hm....

Elég régi kérdés

De ha valóban olyan körökben mozognál,hogy megengedheted magadnak,tudnád kihez kell fordulni,nem egy közönséges weboldalon tennéd fel a kérdést

2012. febr. 26. 14:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!