Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogyan legyek jó szerető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan legyek jó szerető? (22 L)

Figyelt kérdés
Nyilván nem olyanokra gondolok, hogy ne hozzam fel a családját témának és hasonlók, és ócsárolást sem szeretnék hallani az efféle kapcsolatokról. Ha valakivel összejártok pár hetente, aki egyébként a munkatársatok, mit várnátok/vágynátok tőle?

2014. jan. 8. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Erre nincs recept. Add önmagad! Aztán majd eldől,hogy mi van.
2014. jan. 8. 19:29
 2/11 anonim ***** válasza:
jó szex
2014. jan. 8. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Szűk punci, és jöjj ki jól a feleségével. Esetleg lenyomhattok egy édeshármast is. Csak ne vegyétek videóra, nehogy megtalálják a gyerekek. Aztán idővel, ahogy odaszoksz második feleségnek (nem véletlenül második, hiszen nem te vagy az első), majd vigyázhatsz a gyerekekre is :)
2014. jan. 8. 19:30
 4/11 anonim válasza:
Elsősorban, h jól érezzem magam. Szerintem fontos, hogy ne váljon unalmassá az egész, persze ezért nem csak neked kell tenned. Ha meg csak a szex miatt jártok össze és semmi más nem köt egybe akkor tök mind1, valszeg sokáig fogsz neki kelleni, amíg nem talál jobbat. Ezt most nem rosszból mondom... szerintem tényleg az a legfontosabb, hogy ne váljon az egész uncsivá, mert ami unalmas, azt egyik férfi sem szereti
2014. jan. 8. 19:32
 5/11 A kérdező kommentje:

A jó szex nyilván fennáll, azért is működik a dolog. De például azért beszélgetni is kéne valamikről, vagy nem feltétlen, ez csak ilyen lány dolog? :D

És tudom, hogy második vagyok, és leszek is nem várom el hogy elhagyja értem a családját, vagy mit tudom én. Nem azért akarok vele lenni, mert belezúgtam, hanem mert jó. (Bár ezt a kettőt sokszor nagyon kevés választja el)

2014. jan. 8. 19:35
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ez gyakorlati oktatást ígényel, szóval: ugorj át, és megutatom! :P
2014. jan. 8. 19:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Ne kérdezd a nejéről, ne nála csináljátok :D Nem beszólni, meg semmi, csak az ilyen kapcsolatoknak nem lesz jó a vége, nem tud rád szánni majd sok időt
2014. jan. 8. 19:38
 8/11 anonim válasza:

5ös voltam

A szexre szerintem bőven lehet alapozni egy pasinál. Azt adod meg neki, amit otthon valszeg nem kap meg, vagy legalábbis nem úgy ahogy ő akarja, ergő- unalmassá vált számára.

Az igazi kérdés az, hogy számodra van-e ennek jövője. Szerintem rohadtul nincs, meg ne haragudj. Nem akarom leócsárolni a dolgot, ne érts félre, de természetes, hogy neked többre is szükséged lenne a szexnél, pl beszélgetés. Totálisan normális, hogy akit szeretünk (vagy ahogy te fogalmaztál, akivel jó nekünk) azzal nem csak szexelni akarunk... mindenesetre neked kell eldöntened, jó ez így e vagy sem :)

2014. jan. 8. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha szerető vagy csak szexre kellesz, ennyi pont. Ebbe jobb beletörődni, nem kell vele beszélgetni, gyerekeket nevelni, lakás hitelt felvenni, szülőkhöz menni....

Feleség, gyerek, anyós a beszélgetésbe tabu, ha már annyira beszélgetni akarsz :)

Masszírozgasd, dicsérjed milyen jó vele ezért van veled, semmi másért. Sztem ne csináld sokáig mert ugyanúgy csalódni fogsz, mint egy párkapcsolatban...tapasztalatból mondom.

2014. jan. 8. 20:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm 5-ös és 11-es. Nem hosszú távra tervezek, de most amíg mindkettőnknek jó, addig miért ne. Jelenleg tökéletesen megfelel nekem ez így, csak amiatt tettem fel a kérdést, hogy valamennyire lássam, hogy egy pasi hogy áll ehhez. Nyilván őt is megkérdezem, hogy mit szeretne, de nincs tapasztalatom ilyenben, nem tudom mi a "szokás".

Köszönöm a hasznos válaszokat

2014. jan. 8. 20:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!