Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan legyek jó szerető? (22 L)

A jó szex nyilván fennáll, azért is működik a dolog. De például azért beszélgetni is kéne valamikről, vagy nem feltétlen, ez csak ilyen lány dolog? :D
És tudom, hogy második vagyok, és leszek is nem várom el hogy elhagyja értem a családját, vagy mit tudom én. Nem azért akarok vele lenni, mert belezúgtam, hanem mert jó. (Bár ezt a kettőt sokszor nagyon kevés választja el)

5ös voltam
A szexre szerintem bőven lehet alapozni egy pasinál. Azt adod meg neki, amit otthon valszeg nem kap meg, vagy legalábbis nem úgy ahogy ő akarja, ergő- unalmassá vált számára.
Az igazi kérdés az, hogy számodra van-e ennek jövője. Szerintem rohadtul nincs, meg ne haragudj. Nem akarom leócsárolni a dolgot, ne érts félre, de természetes, hogy neked többre is szükséged lenne a szexnél, pl beszélgetés. Totálisan normális, hogy akit szeretünk (vagy ahogy te fogalmaztál, akivel jó nekünk) azzal nem csak szexelni akarunk... mindenesetre neked kell eldöntened, jó ez így e vagy sem :)

Ha szerető vagy csak szexre kellesz, ennyi pont. Ebbe jobb beletörődni, nem kell vele beszélgetni, gyerekeket nevelni, lakás hitelt felvenni, szülőkhöz menni....
Feleség, gyerek, anyós a beszélgetésbe tabu, ha már annyira beszélgetni akarsz :)
Masszírozgasd, dicsérjed milyen jó vele ezért van veled, semmi másért. Sztem ne csináld sokáig mert ugyanúgy csalódni fogsz, mint egy párkapcsolatban...tapasztalatból mondom.
Köszönöm 5-ös és 11-es. Nem hosszú távra tervezek, de most amíg mindkettőnknek jó, addig miért ne. Jelenleg tökéletesen megfelel nekem ez így, csak amiatt tettem fel a kérdést, hogy valamennyire lássam, hogy egy pasi hogy áll ehhez. Nyilván őt is megkérdezem, hogy mit szeretne, de nincs tapasztalatom ilyenben, nem tudom mi a "szokás".
Köszönöm a hasznos válaszokat
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!