Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tganp lefeküdtem egy sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tganp lefeküdtem egy sráccal azt mondta gáz, hogy van a köldökömbe és a puncimba piercing a nyelvemről nem is beszélve. Szerintetek kivegyem őket? Mit gondoltok, nem valami nőies? 21/L

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 15:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%
Nekem se jön be, ha egy csaj tele van borg-implantátumokkal.
2014. jan. 27. 15:20
 2/19 A kérdező kommentje:
Tegnap ! (elírtam,mielőtt valaki belekötne)
2014. jan. 27. 15:20
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem éppen egy túl szép és egészséges dolog!
2014. jan. 27. 15:21
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
ízlés kérdése... személy szerint nekem sem tetszik, de ez csak egy vélemény....
2014. jan. 27. 15:21
 5/19 anonim ***** válasza:

Én pl nagyon szexinek találom a köldök/intim piercinget, sőt van is :) Van akinek tetszik, többségnek nem :) Szerintem ne vedd ki.

Már csak azért sem, mert az a te részed, neked tetszik, a te ékszered, mások miatt ne vedd.

Majd akkor, ha te megunod, vagy konkrét oka van. (pl: terhesség/szülés)

De azért mert gipsz jakabnak éppen nem tetszik, azért ne.

2014. jan. 27. 15:26
 6/19 anonim ***** válasza:
Én teljesen kész vagyok az ilyenektől. Pasija válogatja, akinek nem jön be, hát annak nem te kellesz. Szerintem meg irtó szexi a köldök-piercing.
2014. jan. 27. 15:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos lehetett. Levetközöl, a srác odanéz: Atyaég micsoda gáz vagy ezekkel a piercingekkel! De már ha levetköztél meg-aszlak most az egyszer.
2014. jan. 27. 15:33
 8/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy én nem szúratnám át magam, de ha a pasimnak lenne piercing-je, hát Istenem... Csak akkor kérném meg, hogy vegye ki, ha tényleg zavaró, és esetleg sokszor útban van. A nőiesség szerintem nem ezen múlik, és aki szeret, az valószínűleg ezzel együtt fog szeretni. De legalábbis nem fogja így lefikázni, hiszen gondolhatja, hogy számodra ez mennyire tetszik, és az önkifejezés eszköze. Szóval szerintem az a srác nem táplál túl mély érzelmeket irántad...
2014. jan. 27. 15:35
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem,és csak egyszeri dolog volt többször vele nem fekszek le.
2014. jan. 27. 15:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik semmilyen piercing. 18/F
2014. jan. 27. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!