Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha undorodok az orális szextől?
#3 szerintem semmi közöd hozzá!
Kérdező: Akkor ne csináld!
Semmi baj, elmondom:)
Tudom, hogy butaság és teljesen természetes dolog, de megkértem, hogy ne tegye. Amikor először került ilyenre sor megkértem, hogy ne a számba.. és ő ennek ellenére megtette és nevetve közölte, hogy ő ezt poénnak szánta. Nos.. nekem ez annyira nem volt poénos. Azóta hiába próbálkoztam nem sikerült mert egyszerűen nem merem.
Hát nem tudom, nekem fura ez a dolog. Megkéred, hogy ne a szádba menjen el, majd ennek ellenére megteszi. Majd utána azzal a dumával áll elő, hogy csak viccnek szánta. Az ilyet nem lehet viccnek szánni, ez hazugság volt.
De mindegy, gondolom ezen azóta már túlléptél. Tisztázd le vele, hogy csak akkor vagy hajlandó orált adni neki, ha nem a szádban megy el, és azt is közöld vele, hogy ha megint átver, akkor többet nem kap. Így talán te is nyugodtabb leszel. A gátlást pedig egyszerűen úgy tudod legyőzni, hogy csinálod. Ez egy általános szabály a lélektanban, hogy előbb kell lennie a cselekvésnek, az érzés utána jön csak. Tehát ha valamitől tartasz, a bátorság akkor jön meg, ha megcsináltad.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!