Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélnek el az emberek azért, ha nekem most csak elég egy szexkapcsolat?
Figyelt kérdés
Akárki megtudja, egyből r*banc vagyok, hogy nekem nem kell most normális kapcsolat jelenleg. Miért fáj ez másoknak, ha nincs időm meg erőm egy komolyabb kapcsolatot fenntartani?2014. máj. 5. 15:29
1/15 anonim válasza:
Azért fáj nekik mert ők nem tudnak ilyen lányt/fiút keresni akivel csak szex kapcsiban lennének! :) 18/F
3/15 anonim válasza:
mert mások nem szexelnek... ezért... persze szexelnek, de akik oltogatnak, tuti régen voltak kielégítve... én is voltam ilyen kapcsolatban, lesz.artam mit gondolnak, ma már komoly kapcsolatom van.
5/15 anonim válasza:
Én nem ítéllek el! Ha neked most ez kell akkor ne foglalkozz más véleményével!
6/15 anonim válasza:
Megfordítva: Miért érdekel mások véleménye? Ők élik a TE életed?
7/15 anonim válasza:
nem ítélem el, én örülök, ha az emberek dugnak :D
8/15 anonim válasza:
Hidd el, az ország örül hogy szaporodunk. Még zsebpénzt is adnak.
9/15 anonim válasza:
Te dolgod, szard le a másik véleményét.
10/15 anonim válasza:
Hát persze többi válaszoló... Aki elítéli, az azért, mert biztos neki nincs megfelelő szexuális-szerelmi élete...
Nekem van menyasszonyom, és amikor egyedül voltam is azt gondoltam, amit most:
Akinek elég a szex, annak nincsenek megfelelő érzelmi mélységei, vagyis belül üres.
A ribi az nem a megfelelő kifejezés, bár ezt alkalmazza majdnem mindenki.
Én az ürességet mondanám, az érzelmek hiányát.
De ha nem tetszik az én és hozzám hasonlók véleménye, akkor ne vedd figyelembe kérdezőlány.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!