Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sarah200 kérdése:
Kicsi a pasim pénisze. Már nem is érzem ha belém hatol. Nem tudom mit tegyek? De szeretem a párom csak nem jó vele az ágyban. Igényeim meg vannak.
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 15:44
11/17 anonim válasza:
biztos szájba nagy neki, vaginába meg kicsi
12/17 anonim válasza:
9-es, a nagy farkú kitágította a pinuskáját, így mostnár csak harangozni tudnak a kérdezőben. Hahaha
14/17 anonim válasza:
Legalább orbánéknak nem kell újabb stadiont építeni. Amúgy hány férőhelyes?
15/17 A kérdező kommentje:
Azzal szakítottunk és csak max 10-szer feküdtünk le. Nem vagyok széttágítva!!
2014. máj. 6. 12:35
16/17 anonim válasza:
És tényleg ő volt,uristen mennyi bajod van te. Szánalmas vagy. :D Na ilyen nők nem érdemelnek boldogságot.
17/17 A kérdező kommentje:
Ohh tényleg milyen nők? Már bocsánat hogy húsz évesen nem vagyok szűz. Arról nem én tehetek hogy nem találtam meg elsőre az igazit. Ne nézz itt egy repedt sarkúnak ha lehet! 18 évesen vesztettem el és két pasim volt eddig. Mit sem tudsz de azért itt pofázol nekem. Mellesleg az ilyen férfiak nem érdemelnek rendes nőket és kapcsolatot, akik ha már egy nőnek két pasija volt az egy kur*a. De azért egy férfinak szabad mindenkit orrba szájba b*szni.
2014. máj. 6. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!