Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vidéken miért nincs annyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéken miért nincs annyi jófej fiatal? Vagy vannak értelmes lányok?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok -ne kezdjetek el csesztetni nem tehetek arról,h oda születtem - és mostanság elég sokat lejárunk vidéki kisvárosokba,falvakba mert apám leakar költözni és azt vettem észre,h az itteni tinédzserek ezekbe a típusokba sorolhatóak:

- minden hétvégén leisszák magukat a haverjaikkal vmi elhagyatott helyen olcsó vodkával

- egész nap otthon ülnek és féjszeznek meg blogolnak meg mittomén mit csinálnak

- Ülnek valami nyilvános helyen és ha leülsz velük beszélgetni abban a pillanatban,hogy kiderül,h városi vagy(nem szoktam vele kérkedni és nem nézzek le senkit azért mert nem fővárosi gázok az ilyen emberek)látszik rajtuk a megvetés és van,h piszkálnak is. Pedig még csak nem is öltözködöm "páwának" sőt nálam kb. mindenki páwább.

Azt nem tudom,h más nagyvárosokból érkezőkhöz,h viszonyulnának de ez így elég idegesítő.

Volt,h hazudtam és azt mondtam,h vmi kisvárosból jövök akkor kicsit közlékenyebbek voltak de nem igazán lehet velük beszélgetni. Piálásról, mások piálásáról beszélnek főképpen. Néha lehet dumálni a filmekről,zenéről de más egyébről nem igazán. A budapestiekkel - és nem csak a megszokott baráti társaságra gondolok- órákat lehet dumálni mindenféle dologról. Legyen az a sport vagy az elbaszarintott világ. Hogy a fenébe ismerkedjek így? De komolyan. Egy normális csajjal se hozott össze még a sors.

2014. máj. 5. 17:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
meg én
2014. máj. 5. 17:17
 12/28 anonim ***** válasza:

Sajnos igaz, amit írtál. Én Pesten szeretnék majd egyetemre járni, az esetek többségében pozitívan csalódtam a pestiekben, ahányszor csak ott voltam.

Mellesleg, az ország melyik területére akartok költözni?

2014. máj. 5. 17:18
 13/28 A kérdező kommentje:
A Budapestiek közül nem mindenki jár klubokba ez egy tévhit. Elég drágák ugyanis. Kétszer-háromszor én is voltam de ennyi. Mi általában esténként parkokba megyünk ahol már senki se jár. A mi társaságunk- másokra sajna ez nem igaz elég retkesek reggelre a közterek- nem szemetel kidobjuk a piát. Valamint nem isszuk le magunkat olyan csúnyán. De amúgy persze nem azt mondom,h minden Pesti egy király arc és az összes vidéki olyan amilyennek felsoroltam. VAnnak kivételek mint ahogy mindenben
2014. máj. 5. 17:24
 14/28 A kérdező kommentje:
Jász-NAgykun-Szolnok megye a célpont de Békés megyében is van egy telek amit apám kinézet. Bár van egy kis esély arra, hogy PEsten maradjak anyámmal(elváltak)
2014. máj. 5. 17:28
 15/28 anonim ***** válasza:
Mert vidék-vidék Pest meg Pest
2014. máj. 5. 17:29
 16/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ez hülyeség. Én vidéknek nem azt hívom ami nem Budapest. Pécs,Debrecen,GYőr na szóval a többi nagyváros bőven nem vidék.
2014. máj. 5. 17:31
 17/28 anonim ***** válasza:
Én Meg városi vagyok, Pécsen élek, de mégis szívesebben megyek el a haverjaimmal Royal vodkát meg sopronit vedelni egy elhagyatott helyre mint hogy beüljek egy baszott drága szórakozóhelyre. Amúgy meg én is csak azt tudom mondani hogy nem minden falusi olyan mint amilyennek leírtad. Azt én is észrevettem hogy sokat vedelnek, és bírják is a piát, főleg a pálinkát. Ismerek olyant falun akit előfordult hogy talicskában vittek haza mert olyan részeg volt. De több haverom is él falun, és állítom hogy amellett hogy ők is szívesen isznak, meg ülnek a gép elő, el lehet velük beszélgetni jó pár dologról, meg szoktam velük horgászni, focizni is nem csak inni.
2014. máj. 5. 17:31
 18/28 anonim ***** válasza:
Budapesten kívül minden város vidék?
2014. máj. 5. 17:33
 19/28 A kérdező kommentje:
A Royal vodka nem sz*r, mi is általában azt iszunk. ÉS éppen az előbb írtam,h én se járok szórakozóhelyekre mert drágák
2014. máj. 5. 17:35
 20/28 A kérdező kommentje:
18-as éppen most írtam,h szerintem a nagyobb városokat nem kéne vidéknek hívni
2014. máj. 5. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!