Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz vagyok, szűk, a páromé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, szűk, a páromé pedig elég nagy. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

154 cm magas szűz lány vagyok, és hát elég szűk. Soha életemben nem önkielégítettem ujjal. Párommal már 1,5 éve vagyunk együtt, és úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy "egészen közelről megismerjük egymást". Az ő nemi szerve 19 cm, és elég vastag. Sajnos elég nagy problémába ütköztünk: annyira szűk vagyok, hogy egyáltalán nem fért be még a fele sem. Próbáltunk ujjal tágítani, de egyszerűen megpusztulok már akkor is, ha 2 ujjal csinálja.

Mit lehet ez ügyben tenni?

2014. máj. 5. 17:33
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Vágjátok le neki
2014. máj. 5. 17:35
 2/38 Paint válasza:
Daruskocsi.
2014. máj. 5. 17:36
 3/38 anonim válasza:

Sok sok előjáték, orális kényeztetés, és utána menni fog.

A rakd be és csináljuk módszer nem működik!

2014. máj. 5. 17:37
 4/38 anonim ***** válasza:

összejössz velem

problemsolved

5/38 anonim ***** válasza:
20%

A sikositó és gyakorlás sokat fog segiteni!

DE!

A 19cm SOHA nem fog beférni, kb: a fele az ami menni fog! (hüvely hossza miatt)

Mellesleg ha nem fért be a fele, akkor már behatolt egyszer. Nos már nem vagy szűz akkor.

6/38 anonim ***** válasza:
Huhh hát az már szép darab! :D Azt tudjátok csinálni hogy legalább egy héten 2-szer megujjaz kb 2 hónapon keresztül! Előbb utóbb tágulsz valamennyire és fájni sem fog egy pár alkalom után.
 7/38 anonim ***** válasza:
nekem 15 cm és szívesen összejövök veled.
2014. máj. 5. 17:38
 8/38 anonim ***** válasza:
Ha 154 cm vagy, ha nem, ott egy kifejlett, 3-4 kilós baba is ki fog jönni előbb-utóbb, mint az összes többi nőnek. Szóval te is ki tudsz tágulni annyira, amennyire szükséges, csak gyakorlás kérdése. ;)
2014. máj. 5. 17:40
 9/38 anonim ***** válasza:
84%
igen, csak a szülő nők sem az élvezettől orditanak... :)
2014. máj. 5. 17:41
 10/38 anonim ***** válasza:
77%

Józan ésszel végiggondolni, van-e ennek a kapcsolatnak jövője. Nyilván nincs. Ha belepusztultok is, szakítani kell. Különben azért megy érzelmileg gallyra a kapcsolatotok, mert nincs jó szex, marni kezditek egymást. Így még legalább szeretetben és egymást becsülve válhattok el.

Egymás mellett úgy is félredugnátok. A srácnak nagyobb p_ina kell majd, neked kisebb f_asz. Sajnálom.

(Ja, és ezért nem kell másfél évet várni, h kiderüljön két ember szexuálisan is összeillik-e, mert most itt van, egymásba vagytok szeretve, és válhattok el.)

2014. máj. 5. 17:41
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!