Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell mélytorkozni? Értelmes válaszokat szeretnék, a poéngyárak kerüljenek!
A mélytoroknak az a lényege, hogy a pasi farkát egész mélyen eltünteted a szádban lehetőleg úgy hogy ne öklendezz közben mert az egy kissé illúzióromboló, bár van benne némi szexisség is.
Én úgy szoktam csinálni hogy jó alaposan végignyalom a pasi farkát minden oldalról, hogy jól csússzon, mellesleg imádom ha fénylik rajta a nyálam. Aztán kinyújtom a nyelvem és ráfektetem a farkat majd lassan minden egyes nyeléssel befele nyelem. Ez egészen szépen megy, míg el nem éri a torkom, ekkor már rendesen bent van a számban. Én kimondottan szeretem ha csiklandozza a torkom. Majd alulról megtámasztom a nyelvemmel és szivogatom neki.....imádni szokta. :)
Próbálj meg olyan testhelyzetet találni, ahol viszonylag végig egyenes a nyakad, nincs benne "törés". Lazulj el. Legyen jó nyálas a fiú farka, hogy jobban csússzon. Kapd be teljesen, amíg csak bírod. Ha öklendezni kezdesz, érzed, hogy ott van már a torkodnál, akkor nyelj egy nagyot, így befelé segíted a farkat a torkodba.
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy én hanyatt fekszem, a barátom felém térdel és úgy "dugja" a számat - ez azért jó, mert ő irányít, nekem pedig csak el kell lazulnom (ez nagyon fontos!). Vagy ráhajolok, de ő mozgatja a fejemet és a saját csípőjét - itt is az ellazuláson van a hangsúly. Sokat kell nyelni, szinte folyamatosan, vagy legalábbis ha rád tör az öklendezés, akkor a nyeléssel tudod azt leküzdeni, megfordítani.
Az elején biztosan nagyon kellemetlen lesz, de idővel meg lehet szokni, egyre kevésbé fogsz öklendezni tőle. Sok gyakorlással bele fogsz jönni, és nagyon ügyes leszel. Sok sikert!
23/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!