Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel lehet bekenni a péniszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet bekenni a péniszemen a makkot, hogy megvédjem a kiszáradás ellen? Van olyan kenőcs, ami jót tesz neki és nem marad zsíros, hanem teljesen beszívja?

Figyelt kérdés
Ha hátrahúzom a fitymát,akkor látszik,hogy száraz és kissé repedezett a makkom. Magamtól körömvirág kenőcsöt akartam rákenni,de azt mondták,hogy az még jobban szárítja a bőrt,illetve főleg égési sebek,stb alkalmazzák. Nem tudom melyik kenőcs lenne a legmegfelelőbb,mert már olvasgattam,de egyikről azt írják,hogy szárít,a másik után zsíros marad a bőr. Nem akarok kísérletezgetni,mert lehet csak rosszabbul járok. Orvost meg szintén nem akarok felkeresni,mert nem gombásodásról van szó,hanem csak egyszerűen száraz a bőr. Illetve még annyit,hogy olyan kenőcs lenne a legjobb,amivel az egész péniszem be tudom kenni.

2014. máj. 5. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
tartsd punciban minél gyakrabban
2014. máj. 5. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Sima hidratáló krém jó lesz :) olykor ha a napon kiszárad a bőröm nyáron én is bekenem a kezeimet, meg ahol száraz, és nem egyszer teljesen lekentem magamat (szerszámot is). Totál jó volt, teljesen rendberakja a bőrt. (igen, mondom én, akinek alapból egyébként herótja va na kencéktől :) )
2014. máj. 5. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes hozzászólást.
2014. máj. 5. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyalogasd meg néha!
2014. máj. 5. 20:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!