Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti találkoztatok már olyan pasival akinela magasarkú harisnya és lábak volta fétise?
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 19:38
1/6 anonim válasza:
Veled nem találkozott még senki?:O
3/6 anonim válasza:
Bocsi, férfi vagyok. Nem sűrűn de találkoznak velem hölgyek. Én meg vonzódok a lábak és cipők iránt. A probléma, hogy ezt ők nem tudják. :D Szóval tudva vagy tudatlanul, de biztosan találkoznak egyesek lábfétises emberekkel.
4/6 anonim válasza:
Velem egy csomóan találkoztak már. A legtöbben nem is sejtik.
5/6 anonim válasza:
Az nem pasi az már egy mocskos LANGYI!!
6/6 anonim válasza:
Az én barátom imádja a magassarkút (nyilván nem úgy mint egy nő, a lábamon..), harisnyát. Kicsit szerintem comb fétises, de semmi komoly, egyszerűen imádja a lábamat, combomat. Beszéltünk már erről többször is. Szerintem jól néz ki a lábam mind magassarkúban mind harisnyában, mert viszonylag hosszú és vékony is, így amikor felvetette az ötletet egy alkalommal hogy vegyek föl szex közben egy magassarkút, akkor gond nélkül megtettem. Nekem nem nagy cucc, ha neki ennyire tetszik, akkor miért ne?
Mindent összevetve igen, találkoztam, és semmi gond nincs vele, aranyos hogy így odavan valamimért. Tudom a gyenge pontját, hogy mivel lehet azonnal felingerelni.
Egyébként ez nem egy ritka dolog, szerintem kb minden 5. pasi odavan az ilyesmikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!