Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Három hónapja vagyok együtt a barátommal. Minden rendben van közöttünk.
Figyelt kérdés
Vagyis eddig azt hittem. Kb két hete felhozta azt hogy kérjem meg az egyik barátnőmet hogy hármasban csináljuk… Persze nemet mondtam de egyre követelőzőbb. Már fenyeget, felemeli a hangját, majdnem meg is ütött egyszer. Csúnya dolgokat mond nekem. Teljesen megváltozott. Olyan dolgokat "szól be" amiről tudja hogy fájó pont nekem. Én nem szeretném amit kér de félek hogy örökre elvesztem. Nem tudom mit tegyek2014. máj. 5. 19:44
1/9 anonim válasza:
Tényleg hatalmas katasztrófa lenne egy ilyen embert elveszíteni....
2/9 anonim válasza:
Anyukád még nem mondta neked h édes kicsi lányom te nagyon hülye vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
De említette már de azt hittem hogy viccel. De hogy Te is ezt mondod így már elgondolkodtató a dolog.
Tudom hogy el kellene hagynom. Az zavar csak hogy egy normális pasiból hogy lett három hónap alatt ilyen…
2014. máj. 5. 19:52
5/9 anonim válasza:
Úgy hogy most először nem úgy alakultak a dolgok ahogyan ő szerette volna és ha nem úgy megy akkor kiakad. ergo egy retardált köcsög.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor szakítsak vele?
2014. máj. 5. 20:29
8/9 A kérdező kommentje:
Nem… de tényleg nem értem. eddig rendes volt. mi változtathat meg ennyire egy embert?
2014. máj. 5. 20:43
9/9 anonim válasza:
Csak eddig nem ismerted milyen valójában... Csak kellett egy álca... a bizalom, a szerelem és valószínűleg az, hogy tudja bármit megtennél érte... Most pedig hátradőlt és elkezdett követelőzni. Mindig is ilyen volt valószínűleg. Ha pedig hagyod, hogy még jobban elnyomjon akkor csak rosszabb lesz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!