Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha a barátnőtök vibrátort kérne, ti megvennétek neki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 19:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%

Miért is ne? Kényeztetném vele, de cserébe én is kérnék valamit:) (szexi ruci, vagy hasonló:))

Ha örülne neki, miért ne adnám meg neki?

2014. máj. 5. 19:51
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Kérnie sem kellett a páromnak :))) (simán persze. Smile happy-t tudom javasolni)
2014. máj. 5. 19:52
 3/22 anonim ***** válasza:
anyósomnak, hogyne
2014. máj. 5. 19:53
 4/22 anonim ***** válasza:
19%
biztos hogy nem
2014. máj. 5. 19:54
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

mit nem adnék ha olyan barátom lenne, aki magától venne nekem ajándékba:D bocsi, a belevauért..

L

2014. máj. 5. 20:09
 6/22 anonim ***** válasza:
persze h megvenném :) de csak ha nézhetném h magát kényezteti!
2014. máj. 5. 20:23
 7/22 A kérdező kommentje:
és mégis miért vennétek neki f@$7pótlót???
2014. máj. 5. 21:31
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
mert erős orgazmust okoz neki, nyilván ami jó neki azt szivesen, és izgi rágondolni, hogy amig nem vagyok otthon használja :)
2014. máj. 5. 21:32
 9/22 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező azért vennék neki f pótlót hogy az olyan okostojások mint te még jobban rá tudjanak csodálkozni. Ugyanis , ha már így állsz hozzá , hogy f pótló akkor az már régen rossz. Kicsit még gyakorolj ezen a téren. Csak egy példa: Gondol el eddig nyalifalikor ujjacska volt bent, most egy f méretű játék ? Szerinted mekkora élvezet lesz neki ? Várom a tippeket.
2014. máj. 6. 09:42
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy állsz hozzá h f...pótló, akkor ne vegyél. Előbb a fejedben kell rendet rakni, aztán lehet vásárolni ilyesmit.

26F

2014. máj. 6. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!