Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom többre a k*rvákat mint a folyamatosan alkalmi kapcsolatoknak elő nőket, más is van ezzel így vagy a többségnek ez két dolog egy és ugyanaz?
Tehát arról van szó, hogy ha egy nő a megélhetésért fekszik le tegyük fel 1000 férfival akkor azt el tudom fogadni, sőt talán még komoly kapcsolatot is ki tudnék alakítani vele.
Viszont, ha ugyanez a szituáció többnyire alkalmi/egyéjszakás kalandokból van meg akkor attól a nőtől egyenesen undorodnék és nem tartanám semmire.
Ha van olyan aki hasonlóan gondolja, esetleg meg tudná mondani miért gondolja így?
Vagy van egyáltalán különbség a kettő között (számomra van, de számotokra)?
Mert a ribit veled is lefeküdnének ha eleget fizetnél.Ali alkalmi kapcsolatból él azt nem tudod becserkészni.
Ja és az egyik megalázza magát a másik élvezi az életet.
Nyilvánvalóan valamit nagyon elírhattam, a kérdés ugyanis nem rólam kellene, hogy szóljon...
Megsúgom, hogy egyik kategóriából sem szándékozom válogatni. Szexért soha nem fizetnék, alkalmi pedig egész egyszerűen nem kell mert nem tudom magam függetleníteni az érzelmekről ilyen téren, ergo csak rossz vége lenne.
Én arra vagyok kíváncsi ti hogy látjátok a 2 dolgot...
sztem is sokkal rosszabb ha egy csajnak annyira nincs tartása h több f. szt fogott mint kilincset. aki mindezt magától teszi ott ráadásul a háttérben valami komoly lelki vagy agyi baj áll. ellenben a prosti gyakorlatilag valamilyen szinten rá van kényszerülve. az már csak hab a tortán, hogy az ilyen könnyűvérű nők általában az ágyban sem nyújtanak sokat, mert csak a kielégülést keresik, de adni nem képesek, ellentétben a prostikkal, nameg a normális, párkapcsolatra képes nőkkel.
egyszóval belőlem is sokkal nagyobb irritációt vált ki az ilyen szórakozóhelyeken mindenféle külföldi jöttmenttel összejövő csaj, de lehet h csak azért, mert ilyeneket többet ismerek
10. Csak az örömlány olyankor nem dolgozik.
Amúgy érdekes hogy a hivatásosokat többre tartod.
Két nem létező végletet feltételezel:
-a tökéletes qrva, aki nem kívánja a szexet, a férfiakat, csak pénzért dug.
-a tökéletes fehérmájú, akit nem érdekel az anyagi előnyszerzés, csak a gyönyör.
Szerintem a két véglethez való viszonyulásod oka a kiszámíthatóságban rejlik.
Arra számítasz, hogy ha majd feleségül veszed a qrvát, már kvázi kibéreled egy életre és biztosan nem fekszik le több férfival.
Miközben egy szexuális ragadozó hölgy a házasság után sem fog tudni ellenállni pizzafutárnak, a kertésznek és a testvérednek.
Így aztán sosem lehetsz biztos benne hogy a következő kisgyerek a tiéd lesz-e; illetve mikor szed össze valami kórt. Míg a prosti, miután kivásároltad a piacról, már nem lesz nemi beteg, ha addig nem lett az.
A tökéletes prosti is le fog lépni azzal, aki sokkal magasabb áron bérli ki... Tehát egy gazdagabb fickóra le fog cserélni, ha teheti; ugyanakkor nem veled párhuzamosan, a tudtod nélkül - hanem helyetted lesz az új ügyfél ágyasa. Vagyis mindig egyenes, megbízható, kiszámítható.
A valóságban aligha létezik ez a két véglet, a nők szeretik a férfiakat és a pénzt is - változó részarányban. Tehát nem kettő között van különbség, hanem három és fél milliárd között.:)
lényegében ugyan azt teszik, de az egyik a szórakozás céljából a másik a pézért. inkább akkor szórakozza ki magát mintsem ezzel keressen
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!