Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vesztettétek el a szüzességeteket (fiuk)?
Figyelt kérdés
rengeteg olyan kérdés van,hogy mikor vesztettétek el namost én a full sztorira lennék kíváncsi(mikor,hol,kivel,a csaj akarta e,részegen,mit éreztetek,közben,utánna stb...)2014. máj. 6. 08:46
1/7 anonim válasza:
Melyik részemen? Ha az ánuszomon akkor tegnap,otthon,egy uborkával,szerintem nem akarta az uborka ( :( ), nem józan voltam, hát az uborkának BIZTOS SZAR VOLT és utána is.
2/7 anonim válasza:
A barátnőmmel történt, akivel nagyon szerettük egymást. Mindketten huszonévesek voltunk és szüzek. Előtte már sokszor pettingeltünk, kiismertük egymás testét. Egy reggel megkívántuk egymást, és több óráig pettingeltünk. Úgy döntöttünk hogy jöhet a szex. Gumit húztam, ő volt felül, először sokáig csak a puncijához, csiklójához dörgöltem a farkam, ami nagyon élvezetes volt :) Aztán lassan becsúsztattam, és óvatosan mozogtam benne. Nagyon jó érzés volt, de elkezdett izgulni, és hirtelen annyira összeszűkült, hogy fájt, és lelohadtam. Így csak pár másodperc volt, de nagyon emlékezetes és jó élmény volt. Aztán másnap már sokkal több ideig csináltuk :)
3/7 A kérdező kommentje:
2#kösz
2014. máj. 6. 09:05
4/7 anonim válasza:
Késő éjszaka volt. Esett az eső. A fák hajladoztak a szélben. Az ég néhol tiszta volt és sütött ránk a holdfénye. A csillagok is a megfelelő állásban voltak. Tudtam hogy ma este történni fog valami. Kinn ültem az erkélyen én és ő, csak ketten voltunk. A távolban lehetett hallani a varjak károgását. Lassan kibontottam az övemet nagyon szűk volt a hely ahogy elkezdett véráramlani a férfiasságomba és kicsit izgultam. Ezért ö is segitett kibontani a nadrágom mondjuk nélküle nehéz lett volna. És ekkor meg markolta a farkam elkezdte verni és egy ideig csönd is volt talán még az eső is abba maradt én legalább is nem éreztem, nem hallottam a fák suhogását. Mikor magamhoz tértem a mámorból megtöröltem a kezem ami oly jól és kielégitően dolgozott. THE END.
5/7 A kérdező kommentje:
:D
2014. máj. 6. 10:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!