Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy csináljam?
Én így szoktam, aztán te eldöntöd hogy mit hasznosítol belőle és mit nem:
Először is nem esünk neki a faroknak, előtte hosszan simogatjuk akár ruhán keresztül is. Odadörgölőzök a popsimmal, a kezemmel markolászom, hogy érezzem ahogy felkeltem a "figyelmét". Aztán finoman kihámozom a nadrágból és az alsón keresztül is simogatom. Finoman megharapdálom az alsón keresztül, de itt már nem húzom az időt, mert türelmetlen szokott lenni. Aztán előveszem és simogatni kezdem. A benyálazott kezemmel finoman huzogatom rajta a bőrt és hosszában több oldalról is végignyalom, majd a golyókat nyalogatom, a számba veszem és szopkodom, szivogatom őket. Aztán rátérek a farokra. A makkal kezdem, érzékien körbenyalom úgy, hogy közben a pasira nézek nagyon huncutul, buján, hogy lássa mennyire élvezem amit csinálok. Majd fokozatosan kapom be a farkát, és bő nyállal, a fogaim használata nélkül először egy lassabb majd egy ütemesebb tempóban szopom. Közben figyelem, hogy neki ez így jó-e, ha igen akkor nem változtatom a tempót. Egyre mélyebben tolom be a számba, én teljesen a torkomig, úgy hogy ráfektetem a nyelvemre és minden egyes nyeléssel szépen benyelem a farkát, egészen a torkomig. Szeretem ha a torkomat cirógatja. Óvatosan odanyomom a szájpadlásomhoz és finoman szívni kezdem neki, úgy hogy alul a nyelvemmel támasztom és nyalogatom. A fejem mozgásával szopom és szívom felváltva, amikor kifele engedem a számból akkor szívom, amikor tolom befele akkor szopom. És ezt szépen ritmusosan. Néha kiengedem a számból és a nyálamat rácsorgatva a makkjára azt is megszopogatom finoman. Aztán jó mélyen rábukok és ekkor már kellő ütemben szopom, hol verem neki közben hol nem használom a kezem. Ezt egészen addig csinálom amíg tele nem élvezi a szám, és megtölti a fincsi fehér vitaminnal amit imádok. Ezt értelemszerűen lenyelem, majd még befejezésképpen finoman és gyengéden tisztára szopom a farkát, de ekkor már óvatosan mert a makkja már nagyon érzékeny. Lassan hosszában még végignyalom és adok rá egy puszit. Ennyi. :)
10:25-ös remekül összefoglalta!
Te véletlenül nem skorpió vagy? ( [link] )
De szerintem 10:16-nál van a Szent Grál! :)
Ehhez is gyakorlat kell, és egyébként is mindenki egy kicsit más, a lényeg hogy figyeld a reakcióit. Nem ciki közben megkérdezni, hogy jó-e neki így, sőt utána/előtte is meg lehet beszélni a dolgot!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!