Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen krém, kenőcs jó a kidörzsölt, száraz fitymára?
Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 11:45
2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is a testápolóra,de beszéltek valami PH értékről meg hogy lehet még jobban kiszárítja. Azt tudom,hogy a makkra nem szabad kenni.
2014. máj. 6. 11:52
3/8 anonim válasza:
A testápoló nem túl jó ötlet, égni fog tőle a kuki :P szerintem jobb a körömvirágkenőcs pl., vagy gondolom valami babapopsikenőcs is jó lehet, mert az tényleg érzékeny bőrfelületre lett kifejlesztve.
4/8 anonim válasza:
3. persze, aztán majd beviszik a rendőrségre, hogy miért van babapopsikenős a faszán...
5/8 anonim válasza:
:D csak ha kinn rohangál babapopsikrémmel a kezében, faroklóbálva az utcán
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként Neogranormon kenőccsel kentem be. Elvileg az védi a bőrt meg olyat használnak pl. ha valaki náthás és sokat fújja az orrát és kipirosodik,kidörzsölődik. Na most nálam ez van csak nem az orromnál,hanem odalent. Akkor csak jó rá.
2014. máj. 6. 12:00
8/8 anonim válasza:
Én is azt mondtam volna, hogy azzal kend, van bepanthennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!