Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanessa Hudgens ennyit változott?
Figyelt kérdés
2-3 éve sokkal jobban tetszett. Egy dögös, szexi nő, de nekem most nem tetszik.
Régen:
MOST:
2014. máj. 6. 12:27
2/8 A kérdező kommentje:
Régen ezerszer szebben nézett ki szerintem. A fekete haj, jobban állt neki, mint a szőke, komolyan rá sem ismerek szinte. Régen pedig állatira tetszett, most így már nem annyira. Ritka egy dögös nő, de...
2014. máj. 6. 12:31
3/8 anonim válasza:
és? ha neki így tetszik, akkor legyen szőke
szerintem is jobban állt neki a sötétebb haj, de annyira mindegy, ne foglalkozz vele ha nem tetszik
4/8 anonim válasza:
Szerintem is jobban állt neki a fekete haj, pedig én a szőkékre bukom.
5/8 anonim válasza:
Meg aztán öregszik. Múlik a fiatalos báj... Amúgy nekem így is bejön!
6/8 wiwastarr_ válasza:
egyszerüen felnõtt azóta. ennyi. ha neki igy tetszik , téged csak ne zavarjon.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem zavar, csak akkor jobban tetszik, de nem háborodtam fel, csak akkor jobban tetszett, a fekete jobban állt neki!
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 6. 15:24
8/8 anonim válasza:
ezzel a szőke hajjal nagyon melléfogott szerintem :sss
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!