Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor és hogy történt az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor és hogy történt az első szexuális élményetek?

Figyelt kérdés

kort,nemet is..

csak normális válaszokat.

köszi:)

2014. máj. 6. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy buszmegálló mögötti lépcsőházban elbújva 16 évesen. Ha leszámítom azt, hogy gyerekként egy pedofil megerőszakolt.
2014. máj. 6. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:

15 voltam az első petting barátnőmmel 2 hónapja voltunk együtt

16 évesen volt az első alkalom

Hozzáteszem lassan 3 éve vagyunk együtt de nem tudok betelni vele :)

De azt hiszem nem a szex határozza meg a kapcsolatunk, az csak egy plusz dolog....már egy mosolyától is kész vagyok :)

2014. máj. 6. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
18 voltam, az első szerelmemmel (de nem az első barátom volt). megérte várni, bár elég hülyén hangzik, hogy a mai világban a 18 már késő... a szobájában történt, romantikus volt.
2014. máj. 6. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Betöltöttem a 19-et, aznap a barátomnál aludtam. Akkor csak petting volt, rá 2 nap múlva feküdtünk le. Náluk voltunk akkor is, olyan kis aranyos volt. Szerintem nálam idegesebb volt, bár neki is az első volt (nálam fiatalabb mondjuk).

Egyáltalán nem bántam meg, hogy eddig vártam, pont jó volt így. Pedig "csak" napra pontosan 6 hete voltunk akkor még csak együtt. Most 2 nap múlva leszünk 2 hónaposak :)

19/L

Barátom 15/F

2014. máj. 6. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:

18-F

16 évesen történt, itthon, a sulibál után. Egy nagyon szép este után megbeszéltük, hogy fent alszik nálunk (akkor már majdnem fél éve voltunk együtt) és az után történt a dolog :)

2014. máj. 6. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:

16 évesen, 1 hónapja voltunk együtt, előtte már szórakozgattunk, az első barátom volt, és egy buliból hazamentünk hozzájuk :)... 1,5 évig voltunk együtt, sajnos vele nem éltem meg ennek az egésznek az igazi "varázsát":)

18/L

2014. máj. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!