Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg fiúk, mesélne valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilikécske kérdése:

Meleg fiúk, mesélne valaki szívesen az első szexuális élményéről?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:

google be keress ra:

koleszos homoszex elmenyek es ott lesz egy forum ott a 2 dik

2014. máj. 6. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az előző lakótársam hamarabb jött haza munkából mint kellett volna, én meg szerettem titokban nőnek öltözni, ott álltam női ruhában, meglepődött zavarba jött és elment napokig kerültük egymást már amennyire lehetett, de nem beszéltünk róla. Aztán megbeszéltük, hogy őt nem zavarja, majd kb másfél hét után iszogattunk otthon akkor kezdett kérdezősködni, a dologról ... aztán eljutottunk addig, hogy beöltöztem, aztán a szexről kezdtünk beszélni, próbáltam már fiúval, kipróbálnám... mit?... aztán felállt neki. Mondta, hogy nem meleg anál kizárva, de beindult rám, orált nincs kedvem kipróbálni? Kétszer leszoptam, számba élvezett fura íze volt nem nyeltem le. Másnap józanul megint fura hangulat volt, zavarban voltunk, aztán pár nap múlva megismételtük utána rendszeressé vált a dolog, gyakoroltam rajta sokat, megszoktam az ízét egy idő után innentől lenyeltem neki. Kb 2 hónap múlva jutottunk addig, hogy mi lenne ha popsimba is csinálná, belementem, először kutyapózba próbált belém hatolni, de nagyon fájt, ezért hogy én irányítsam a dolgot, ült a széken én meg lassan beleültem neki, nem volt kellemes, ezért abbahagytuk és szájjal fejeztem be neki, utána másnap vettünk síkosítót, elkezdett ujjazni sok síkosítóval eleinte fura érzés volt, de elkezdett kellemes érzés lenni, ekkor megpróbálta és elég könnyen becsusszant neki és jó érzés is volt, 2 menetet lenyomtunk, utána rossz érzés volt lüktetett a lyukam kb egy órát, meg másnap is kicsit éreztem. De idővel belejöttünk és elég sokat csináltunk, lakótársak "extrákkal", csak sajnos egy hónapja külföldre költözött :(
2014. máj. 8. 04:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) És sajnálom :(
2014. máj. 8. 15:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!