Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek hogy jó? Jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek hogy jó? Jól jönne egy kis segítség

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 13:30
 1/9 A kérdező kommentje:

Farokverésnél nektek hogy esik a legjobban?

A makknál kell izgatni, tehát ott fentebb kell huzogatni a bőrt, vagy inkább lentebb? Ti hogyan tudtok jobban elmenni?

És mennyire kell szorosan fogni?

Lassabb mozdulatoktól is el tudtok menni?

Légyszi írjatok le még ilyen apró részleteket hogy nektek hogy esik jól, nekem fontos lenne :)

Előre is köszi!

2014. máj. 6. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem így nagyon jó.
2014. máj. 6. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha elkezded csinalni erezni fogod,nem lehet elrontani.
2014. máj. 6. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:

De igen, mert ha a barátomnak csinálom akkor soha nem élvez el :/

Most olvastam, hogy közben nem szabad hozzáérni a makkhoz, ez igaz? Túl érzékeny? De az jó érzés ha szétkenik rajta az előnedvet, nem?

Bocsi a sok kérdésért :/

2014. máj. 6. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
"De igen, mert ha a barátomnak csinálom akkor soha nem élvez el :/ " Akkor csináld nekem.
2014. máj. 6. 13:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Az előnedv jól sikosit, kend csak szét. És olykor pár szopival nedvesitsd meg, jobb lesz. Úgy fogd marokra, hogy amikor vered neki, akkor a bőr lejöjjön a makkról (lásd a makkot teljesen. Nem kell nagyon lehúzni, elég ha épp előbukkan) és amikor felfelé, akkor pedig a peremét elfedje. Lágy, de monoton, és határozott egyenletes mozdulattal csináld. Érezni fogod (nem ciki megkérni, hogy szóljon mikor a legjobb), hogy mi legyen az ütem, az erő, és a sebesség. Illetve a fogás is. Lehet kicsit jobban rá kell szoritani, lehet a makk alja többet kér, szóval innentől finomitsátok közösen :)
2014. máj. 6. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem a fitymafék melletti rész a kánaán. ha ott csapkodnál a nyelveddel vagy 2 ujjaddal mintha be akarnál nyúlni a fék alá, na akkor fel tudok lőni a mennyezetig. :)
2014. máj. 6. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:
A kiverés csak mellékcselekedet legyen, maga a szopás sokkal élvezetesebb.
2014. máj. 6. 16:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ment a zöld kéz :)

És jöhetnek még válaszok!

(a privátokat is köszi)

2014. máj. 6. 19:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!