Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért irogat egy olyan fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irogat egy olyan fiú akinek nem is tetszek?

Figyelt kérdés
Nagyon jóba voltunk..meg minden. Jàrni akart velem..és amikor màr én is akartam bejelentette,hogy nem tetszek neki..pedig elvileg szeretett vagy mi..és nagyon jóba voltunk,mindent megtudtunk beszélni stb. De most megint minek irogat,ha nem tetszek neki és nem vagyok az esete?
2014. máj. 6. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert mégis.

Vagy jó veled beszélgetni.

2014. máj. 6. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ebben a helyzetben mindig olyanokra gondolok, h közben próbálkozgatott más csajoknál, csak nem jött össze, szóval most nálad próbálkozik :D "ha nincs ló" esete :D
2014. máj. 6. 15:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Hàt nem olyan..elég sok csajt leràzott miattam. Csak akkor minek mondta,hogy még se akar semmit,mert nem tetszek neki?
2014. máj. 6. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy félti a barátságotokat, ha esetleg később rossz viszonyban válnátok el.
2014. máj. 6. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk amikor mondta, hogy szeretne veled járni, akkor elutasítást kapott tőled és már nem tud rád úgy gondolni. 18/F
2014. máj. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!