Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti lefeküdnétek egy ismerősötö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek egy ismerősötökkel akkor ha?

Figyelt kérdés
Ha 20 év körüliek lennétek. Szinglik. Egész kiskorotok óta ismernétek egymást. Szeretnétek egymást de nem jönnétek össze valamilyen okból kifolyólag. Az erkölcseitek amúgy tiltanák az egyéjszakás kalandokat de valamiért úgy jönne, hogy nagyon megkívánjátok egymást. És mindketten tudnátok, hogy nem kellene de nem bírjátok. Visszafognátok magatokat és megbeszélnétek vagy leszarnátok mindent?
2014. máj. 6. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Leszarnék mindent. :)
2014. máj. 6. 16:47
 2/8 anonim ***** válasza:
nem. ökörség, elromlik utána
2014. máj. 6. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:

nem, csak ha össze is jönnék vele és szeretném

egyéjszakás kalandba nem mennék bele

2014. máj. 6. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
...ha nem lenne ott.
2014. máj. 6. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
azért veszett össze velem a legjobb barátom, mert nem feküdtem le vele... erről ennyit
2014. máj. 6. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha van kémia,persze
2014. máj. 6. 16:59
 7/8 anonim válasza:
óóóó édes kémia... mindent képes felkavarni... just do it ! :-)
2014. máj. 6. 19:32
 8/8 PearlDiver ***** válasza:

Tisztelném annyira, hogy ne kössem magamhoz érzelmileg és hormonálisan úgy, hogy a kapcsolatunk ezt nem indokolja. Bár voltam már ilyen helyzetben (bár én akkor szívesen összejöttem volna vele), de pettingen és csókolózáson túl nem léptünk. A barátság is megmaradt :)

24f

2014. máj. 7. 09:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!