Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti örülnétek, ha a pasitok szexet adna ajándékba születésnapokra?
Lányok körében elterjedt szokás, hogy magukat adják ajándékba. Magukra kötnek egy masnit, aztán mehet a menet.
Csak szerintem felháborító ez? Bezzeg ha ők kapnák ezt a születésnapjukra például, vérig lennének sértődve...
HA olyat tud nyújtani azon a különleges estén a pasim, hogy tátva marad a szám, akkor ajándékozzon, ha csak sima mezei kufirc, akkor megsértődök.
Én is adtam már "szexet ajándékba", ami igazából csak körítés volt a többi pici ajándékomhoz, de akkor próbáltam valami új élményt belevinni.
Csak úgy "szexet" nem szokás ajándékba adni... a hölgyek ilyenkor gyakran valami kiadósabb orális szexet kínálnak, vagy bármi más plusz élményt, ami eddig nem volt. Vagy pedig beújítanak valami szexi fehérneműt, ami nyilván a srácnak ajándék, hiszen a férfiak esetében elsődlegesen a vizuális ingerek számítanak a szexben.
Én nő vagyok, nem sértődnék meg, ha szexet kapnék ajándékba a páromtól, hogyha az tényleg valami különlegességet nyújtana, pl. szokásosnál hosszabb előjáték, nagyobb türelem a részéről (azaz több orgazmus nekem) stb. Mi eleget szexelünk ahhoz, hogy ha csak sima szokásos szex lenne az ajándék, akkor azt úgy értelmezném, hogy nincs semmilyen ajándék, hiszen az máskor is van, és neki is ugyanannyira jó.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!