Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vibrátor mégis micsoda, ha nem f*pótló?
szexuális segédeszköz, ami jól jön mindig ha az ember lánya/fia változatosságra vágyik :) És párosban is mókás használni :D
Jó ha van a háznál.
Az önkielégités nem csereszabatos a szexel, igy pótlónak sem hivnám :) Kiegészitő hasznos tárgy. Minden nyitott, felkészült szexualitásban van helye a kütyüknek :)
Pl: nyalinál lehet mozgatni benne. :) (a makk alján is jó teszem hozzá :) ) A fantáziádra bizom, elég sok kombináció létezik :)
A párkapcsolatban is teljesen természetes maszturbálás, és az is ha ehhez ilyen eszközt is bevet. Semmi probléma nincsen vele, normális.
Viszont komoly szexuális bizonytalanságra utal az, ha féltékeny valaki egy segédeszközre.
Nem, ugyanis én is férfi vagyok, mégpedig hetero (igen, divatjamúlt heterónak lenni, meg talán gáz is, de én már csak ilyen vagyok)
Különben hogy kapcsolódik ez a kérdéshez?
Miért ne használhatnék egy kapcsolatban vibrátort?
Van amikor nem tudunk együtt lenni, utazás, vagy egyéb dolgok miatt. Az igényem attól még megmarad. Erre van a vibrátor. :) Olyan mint amikor ti kiveritek.
És már fentebb említették, kettesben is lehet vele játszani. Egyébként én azt vettem észre, hogy azoknak a férfiaknak van ezzel problémájuk, akik nem elégedettek a méretükkel és/vagy az ágyban nyújtott teljesítményükkel. Nem parázni kell tőle, hanem tudni kell használni. :) Plussz élvezet, kiegészítés ami sose jön rosszul. :)
Perssze pótlónak is lehet nevezni, de nem feltétlenül csak az. Remek segdeszköz lehet. És hiába nevezed magad prűdnek, mert a legrégebbi műpénisz amit találtak a régészek valami 2000 éves. Úgyhogy ez nem olyan jajj de milyen nagy újdonsűlt találmány. Persze csak nemrégóta mőanyag és rózsaszín meg rezeg, de akkor is... Kleopátra is használt, szóval egy mai csaj miér ne?
És ha pl ki szoktad nyalni a barátnődet, közben izgathatnád egy vibrátorral, mert a farkad elég messze van.... stb. Egy kis fantáziával tényleg jó móka lehet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!