Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van rajtam kívül olyan lábfeti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rajtam kívül olyan lábfetisiszta, akit szinte egyáltalán nem érdekelnek a mellek? Nagyon furcsa ez?

Figyelt kérdés

Az én szexuális orientációm egyszerűen úgy alakult ki, hogy a lábak, mint szexuálisan vonzó testrész iránti izgalom szinte kizárólagos, és teljesen helyettesíti a mellek iránti izgalmat. Egész kisgyerekkoromban is már a lábak érdekeltek a nőkben, és ahogy kamaszodtam, soha nem fordítottam figyelmet a mellekre. Egy bizonyos méret FÖLÖTT pedig teljesen megszűnik az érdeklődésem (a kicsi, formás, feszes melleket szeretem, de csak amolyan "kiegészítésként", kedvtelésből. Számomra a női lábfej látványa olyan, mint másnak a meztelen női mellé). Épp ezért soha nem bírtam együttérezni az emberekkel, amikor azt mondták, hogy "fú, nézd milyen csöcsei vannak!", soha nem értettem, mit lehet szeretni egy nagy mellpáron. Nem is tudnék vele egy bizonyos méret felett mit kezdeni.

Csak azért írom ezt le, mert valahol baromi idegesítő és egy idő után lehangoló, hogy a lányok is teljes mértékben abban a tévhitben élnek, hogy: mell = vonzalom --> minél nagyobb mell, annál szexibb. Frusztrál, hogy fel se merül bennük, hogy egy fiút az is megőrjíthet, ha kikandikál a cipőjükből a lábuk. És nem értik, hogy mitől lettem hirtelen izgatott, ideges. Úgy örülnék, ha ezt szélesebb körben ismernék!

Más is van vele így?

2014. máj. 6. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
fenék, láb szerintem is szexibb
2014. máj. 6. 17:26
 2/8 szelepke válasza:

"Nem is tudnék vele egy bizonyos méret felett mit kezdeni. "

Addig a bizonyos méretig mit tudsz vele kezdeni?

Lábfejnél is 42-es a határ? XD

2014. máj. 6. 17:30
 3/8 Ahol megállt az idő ***** válasza:
Szerintem vannak ilyen emberek, beszélgetek is eggyel. Ő is nagyon szereti a lábakat. :)
2014. máj. 6. 17:31
 4/8 anonim válasza:
Én lány vagyok, nekem van egy ugyanilyen fiú haverom,aki ugyanezt gondolja :) Más is van vele így. De persze vannak olyanok sokan, akiknek a mell a legfontosabb..
2014. máj. 6. 17:32
 5/8 A kérdező kommentje:

#2: addig a bizonyos méretig ugyanazt, mint mindenki más. A kicsi mellek számomra is izgatóak. De pl. ez semmit nem be bennem:

[link]

Még ha akarnám se... nem bírom megérteni, hogy mi az izgató két ötliteres tehéntőgyön. De hát ízlések és pofonok.

Utolsó: és erről te hogy szereztél tudomást? Általában a "lábasak" nem verik nagydobra.

2014. máj. 6. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Húúú, azt hittem egyedül vagyok ezzel a beállítottsággal. Szívemből szóltál kérdező és én is ugyanígy vagyok a női lábakkal!
2014. jún. 11. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Fura, engem CSAK a mellek érdekelnek.

Pl ilyenek:

[link]

2014. jún. 13. 15:15
 8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele kb.
2017. jan. 17. 17:13

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!