Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora pofont adnátok egy jóképű srácnak, ha megfogná a feneketek?
Figyelt kérdés
Ha olyan nadrág lenne rajtatok, ami szerintetek nagyon izgató lehet a fiúk számára.
És nem ismeritek a srácot....:-)
2014. máj. 6. 19:03
11/18 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy néz ki. Ez nem arról szól, hanem a bunkóságáról. Akkorát, amekkorát csak adni tudok. És az nem kicsi!
12/18 anonim válasza:
Bezzeg ha visszaadná, sírnátok, akkor nem lenne akkora arcotok:))
Nem pofozkodom, felnőtt nő vagyok.
13/18 anonim válasza:
Felnőtt nő, akinek bárki megfoghatja a seggét. :)
14/18 A kérdező kommentje:
csak cuni, nagyon harcias vagy. Fogta egyáltalán valaki a seggedet az életben? :)
Már ha lány vagy egyáltalán....:D
2014. máj. 6. 22:23
15/18 anonim válasza:
Akkor most vagy ribi valaki vagy agresszív? Hány éves vagy? Elmagyaráznám neki, hogy nem díjazom az effajta jelzéseket, a férfiak nem majmok-.-"""
16/18 anonim válasza:
Nyugodj meg kérdező, nem vagyok apáca. De én döntöm el. kit engedek közel magamhoz.
17/18 anonim válasza:
A nők általában nem tudnak nagyot ütni, úgyhogy nem sok értelme van annak, hogy "mekkora pofont adnátok". A többség nem adna szerintem, vagy csak egy kicsit, amit tíz perc múlva már nem érzel.
18/18 Sowilo válasza:
"De én döntöm el. kit engedek közel magamhoz."
Mert, mégis ki a halál döntené el helyetted, hogy te kit engedsz magadhoz közel? Talán valami hipnotizőr?
Nincs értelme pofozkodni, az előttem szóló leírta, miért. Még egy kurv.anyád felkiáltásnak is több értelmét látom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!