Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szexről mit gondoltok? Jó? Megéri?
Figyelt kérdés
még soha nem volt részem benne 21 éves vagyok, és az egyik barátom megkérdezte hogy bél-e mennék vele és a barátnőjével, nem tudom mit tegyek, mert elégé szégyenlős vagyok, de az elején elég ha nézem őket2014. máj. 6. 20:03
11/16 anonim válasza:
fogadjunk hogy azok pontoztak el akik nem voltak még hármasban :DDDD
12/16 anonim válasza:
Ha neked ez oké a szégyenlőségen kívül, akkor megéri. Csak beszéld meg a másik lánnyal is, hogy miért akarja, meg ilyenek.
14/16 A kérdező kommentje:
veled? nem lennek
2014. máj. 6. 20:50
15/16 anonim válasza:
Én voltam hármasban férfiként, két csajjal. Isteni volt! Jobb volt mint a szex! Hiszen hármas szex volt, nem sima szex. :D
Tisztázd le a barátnőddel kettesben hogy mit szabad, mit nem? Orálisan kényeztetheted az ő pasija farkát gondolom, de beszéljétek meg hogy a pasija berakhatja neked is? Ilyesmit jó tudni neked is. Hármasban már kínos erről beszélni, főleg az akció előtt, áhh ott van egy pont amin át kell lendülni, és ha felizgultál, vagyis eldobtad a gátlásaid, akkor gördülékenyen fog már menni... Egy próbát megér. Tudod kihez mész, barátnőd, megtudjátok dumálni. Kihagyhatatlan. *virtuális drukk* :D
16/16 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy mindenkinek összejön, csak engem kerül el a szerencse:DD 22F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!