Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok hogyan keszultok fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok hogyan keszultok fel analra?

Figyelt kérdés
Mar egy ideje ki szeretnem probalni es ahogy eszrevettem a baratom is akarja de soha nem engedtem mert nem tudtam hogy is kene legyen es hogy en mint csaj kelle-e valami kulonoset tegyek elotte?

2014. máj. 6. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
remélem keményen seggbedurrantanak :D
2014. máj. 6. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
Csinálj beöntést magadnak zuhanyrózsával, de oly módon hogy nem mész el vécére utána, hanem elkezditek az anális szexet, majd mikor a párod behatol, akkor nyögjél egyet.
2014. máj. 6. 21:03
 3/6 63tqh ***** válasza:
Legalább beöntés, de akár még hashajtó is kellhet előtte, hogy minden tiszta legyen (Kakiszex már csak nem). Gumi kötelező, meg kell síkosító (víz alapú). Fokozatosan kell haladni közben, (egy ujj, két ujj .. :D)
2014. máj. 6. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
mérőszalag az első.
2014. máj. 7. 01:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Jesszus, hashajtó anál előtt? Ennél gonoszabb tanácsot nem tudom olvastam-e itt, ráadásul komolyan is gondolta.

Beöntés tényleg ajánlott előtte, erre érdemes venni eszközt pl. szexshopban. Addig kell beönteni és wc-zni amíg tiszta víz jön ki. Házilag is meg lehet oldani, de körülményes, és veszélyes is lehet.

Ha megbeszélitek, hogy nem nyomja nagyon mélyre (értsd: max 5 centi), akkor el lehet hagyni a beöntést. Persze ekkor nem garantált, hogy nem lesz baleset, de kicsi az esély rá. Első próbálkozásnál talán jobb is ha így csináljátok, nagy eséllyel amúgy is csak kísérletezgetés lesz belőle, hogy megismerkedjetek az érzéssel.

Fontos, hogy előtte nagyon fel legyél izgatva, és hogy ne "ajtóstul rontson a házba", tehát ujjal, vagy valami kisebb segédeszközzel kicsit kitágítsa.

2014. máj. 7. 02:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy először is visszaolvasom a direkt ilyen kezdőknek szóló hozzászólásokat, tanácsokat, összefoglalókat.

Mert hogy qrva sokszor kitárgyaltuk ezt már,de mindig akad egy lusta, vagy unatkozó tizenéves, aki századszor is megkérdezi.

2014. máj. 7. 11:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!